Samlar vätska

Gud vad jag samlar vätska såfort jag äter kolhydrater. I helgen blev det alldeles för mkt gott och vägde 55.5kg i måndags, igår vägde jag 53.9kg. Så 1.5kg i bara vätska under en helg. Det positiva är att jag förlorar det fort genom min kost. Enda rena kolhydrater jag äter per dag är vitt ris eller matvete till lunchen och nån banan ibland. Men i den mängden påverkar det inte magen sån tur är :)
 
 
Jag börjar bli väldigt smal, men jag trivs med att vara smal, smal med former. Så får se hur det går att bygga en rumpa samtidigt som man är smal i resten av kroppen. Och nej, jag lider inte av ortodoxi som en påpekade igår. Träning är min hobby, en livstil. Måste man va besatt och va sjuk för man väljer en bättre livsstil och tar hand om sin kropp? Jag mår bättre än nånsin och jag älskar min kropp mer än nånsin. Handlar inte om en besatthet utan om en passion för nåt.
 
 


Kommentarer
Elektra

För folk som inte är inne i den här "fitness-svängen" med träning mer än det "normala" 2-3 dagar iveckan, deffande, kaloriräkning osv. så verkar det nog väldigt extremt. Kanske är svårt för vissa att förstå att träning faktiskt kan vara en hobby som man tycker är kul och inte ett nödvändigt ont. ;) Bäst att inte ta åt sig bara.

Svar: Tack så mkt! Ja det finns ju en fin gräns där men om man inte mår psykiskt dåligt eller känner sig tvungen att behöva träna är det ingen fara. Sen har jag inte så många andra hobbys eller stort umgänge så då blir de automatiskt mer på träningen :)
Malin

2014-04-10 @ 12:36:55
Madeleine

äter du bara kolhydrater till lunchen varje dag? Hur mycket då?

Svar: ah nu när jag deffar håller jag mig till lunchen för att det ger en snabb energi till träningen :) Mäter inte men 1-2 dl kokt ris typ. Så mkt som jag är sugen på :P
Malin

2014-04-10 @ 15:27:56
sara

Åh vad jag blir trött på dom som är negativa för att man tränar mkt:( fått höra en del på omvägar att jag tränar på tok för mkt.. Jag sturketränar för det mesta 4-5 ggr i veckan ibland 6ggr o tycker att det är så sjukt roligt,jag ser till att få min vila o äta ordentligt. Dom som tycker sig veta bäst om träning o kost o anser jag tränar för mkt är dom som själva inte tränar alls. Undrar om det är avundsjuka eller deras egna dåliga samvete som gör att de blir så negativt inställda? Förstår inte varför man inte bara kan glädjas åt att man hittat ett intresse el en hobby man brinner för.

Svar: Jag känner igen detdär. Såfort man får mkt resultat och kommer ett steg längre än de flesta så sticker det i ögonen på folk. Man får inte sticka ut och man måste bara lagom. Att träna 6 dagar i veckan o få mkt muskler är inte lagom enligt många. Men muskler blir iaf mer och mer accepterat på tjejer. Men tycker man borde glädjas åt andras resa och att man hittat nåt man älskar som faktiskt visas på kroppen och välmåendet :) fortsätt kämpa och träna så mkt du känner du vill och kan :)
Malin

2014-04-10 @ 19:43:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0