Spara till operation

Mina bröst har inte ändrats mer och gör inte längre ont sån tur är. Så oroar mig inte för kapsel längre. Men viktnedgången har ju påverkat brösten endel, all vävnad är borta, är bara hud över implantaten och muskeln i stort sett. Så de är inte lika mjuka och jag har mer kännbar rippling. Frågan är om man vågar lägga framför sen om man har så lite egen vävnad pga ripplingrisken på ovansida bröst, samtidigt har jag sett massvis med fina framförbröst som haft noll egen vävnad.
Men frågan är hur fasen jag ska ha råd med en till operation. Kommer visseligen dröja några år men det är mkt som vi måste spara till innan dess. Som till vårt andra barn, ett till rum ska inredas, bilen vill jag få avbetald och jag vill alltid ha en buffert. Jag är iaf glad de inte är helt förskräckliga så jag inte kunnat leva med dom, de duger som de är nu iaf :) Får se sen hur de påverkas av nästa graviditet.
Ni märker kanske att jag är ovanligt öppen om min operation. Har alltid varit det och tycker inte det är så märkvärdigt eller nåt jag ska behöva dölja, för de flesta är de dels uppenbart jag opererat mig och sen vill jag inte ljuga o säga de är äkta när de inte är det. De tråkiga är bara alla dessa fördomar hur korkade alla tjejer med implantat är, att vi gör det för killarna och för att söka uppmärksamhet. Finns en liten majoritet som kanske gör det för det men förstår inte varför den stämpeln lever kvar än. Man är mer än ett par bröst lixom :)
 
 
 


Kommentarer
malin

Dina bröst ser grymt snygga ut ! Jag ångrar som fan att jag intetog hhögre profil. Jag har stora platts bröst typ. Väldigt osexigt =P

Svar: du får välja högre profil nästa gång :) Jag gillar med när de är putiga, annars ser de rätt små ut i profil :)
Malin

2014-04-10 @ 19:10:27
Linda

Börjar med att säga att jag tycker att din blogg är jätte bra o att du har en otroligt fin familj, o du ska absolut fortsätta skriva om det du vill!! Finns alltid folk som har så mycket åsikter. Men nu till saken jag vill fråga sig om :) När man deffat som du gör nu, när man har så lite fett på kroppen som fu har nu, det blir inte så att man börjar förlora muskler då? Hopas du förstår hur jag menar :) funderar på att deffa själv!! Tycker att du är otroligt duktig!

Svar: Tack så mkt för din kommentar :) Ja det är nog lättare att tappa muskler när man redan har lite fett. Men tror det är lugnt så länge man får i sig tillräckligt med protein så musklerna får byggstenar.
Sen finns det ju bodybuildare som har extrem låg fettprocent som deffar in i de sista :P Sen är det viktigt att fortsätta träna lika tungt på gymet. Muskler behöver underhållas för att stanna kvar.
Malin

2014-04-10 @ 21:31:03
Linda

Lite felstavat oxå! Översättning fu = du. O deffat menade jag deffar!

2014-04-10 @ 21:35:22
Tessan

Du har skitsnygg kropp! Samma gäller bikinin du har på dig! Är den ny? Är det en Ed Hardy bikini? :-)

Svar: tack :) Köpte den på tradera för nåt år sen. är ed hardy, fast fake :P
Malin

2014-04-10 @ 21:38:53
tin@pof

Jag la framför från början för att jag var rädd för muskelpåverkan som skulle påverka så jag inte ksulle kunna träna. Fick rippling på ovansidan trots strax över 300 i egen vävnad. La in släta soft touch 500hp då.
Verkligen en chansning det där med rippling.. :/

Svar: Jag vet de är supersvårt dehär med placering :/ för rippling är det enda som bekymrar mig med framför, medans bakom har massa komplikationer som bekymrar. Men rippling på ovansidan är värre estetiskt sätt än muskelpåverkan
Malin

2014-04-12 @ 16:37:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0