Casting in Stockholm

Så eventuellt åker jag, Danny och Vincent till Stockholm torsdag kväll. Tänkte vi skulle bo hos hans släktingar över helgen. Så tanken är att jag ska på casting för Sportamore.se på fredag. Är så nervös, hoppas jag inte är svullen eller uppblåst bara haha! Kommer fotas i bikini, vardags- och träningskläder. Det blir ju inte riktigt samma sak att fotas av andra, man posar väl inte hej vilt lixom. Och jag blir sällan nöjd med bilder där man bara står rakt upp och ner och tittar i kameran. Men jag vågar inte tro jag får jobbet, är väl många andra som ska fotas, men de kontaktade mig så hoppas man har nån fördel. Skulle va väldigt kul iaf och isf har vi bestämt att jag åker upp en gång i månaden och fotas. Det är alltså ett rullande jobb och inte bara en gångs plåtning.
Sen ska jag på ett annat viktigt möte i Stockholm, återkommer mer om det senare ;)
 

 
So on thursday maybe me, Vincent and Danny going to Stockholm. We are going to his relative and on friday I maybe going to a casting for a fitnesscompany. I hope I get the job! If I do we have a photoshoot once a month. Then Im also have a important meeting, I tell you more later ;)
 
 
 


Kommentarer
vitcarrillo

luck and sure yours will work. ;)

Svar: Thank you :)
Malin

2014-08-16 @ 16:03:46
jenny

Hoppas du får det!

Svar: Tack! Ja vi får se 😊
Malin

2014-08-16 @ 20:55:05
Från en till en annan

Jag var också där och fotograferade mig för en vecka sedan, hade fått samma instruktioner som dig - att fotograferas i 3 olika outfits men det blev bara en för min del! Synd, jag som hade jobbat med abs:en som en galning veckorna innan haha. Kram!

Svar: Vad kul :) kontaktade de dig eller mailade du bilder till dom?:)
Malin

2014-08-18 @ 18:55:53
Från en till en annan

Dom mailade mig och frågade om jag ville ställa upp! Eftersom att jag bor ett stenkast från studion så kunde jag bara inte tacka nej, men såg att du valde att göra det pga avståndet. Fick höra att det var en enorm efterfrågan på jobbet och att väldigt många fotograferades. Chansen kommer igen tjejen, du som är så j*vla snygg!
Kram! :)

Svar: Hej! Håller tummarna du får jobbet :)
Ja de va det jag misstänkte, att det är många som får möjligheten att fotograferas så chansen att man får det är för liten att det ska va värt att chansa.
Tack så mkt ^^
Malin

2014-08-20 @ 21:07:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0