Cosy

Vi har velat att Vincent ska ha en snutte, nalle eller nåt han känner sig trygg med. Köpte en supermysig kanin till han men den va väl sådär. Så det har blivit hans gamla påslakan som är hans snutte haha. Så den gosar han alltid in sig i och älskar sutta på. Han blir alltid lugn och trygg med den. Dels för hans lukt är där i (inte nu längre för va tvungen att tvätta den) :S men han har den typ istället för napp/tumme då han älskar sutta på den. Vad använder era småttingar för snutte?😄 om de har nån :)
 
 

 

Vincent is so cute. He always care around on his old duvet covers. He feel safe with that. Its good to have something they feel good and safe around, a teddybear or something :)
 
 
 


Kommentarer
Vanessa

Det är jättebra att barn har något de känner sig trygga med och så kan man ha med sig när han börjar förskola också..tycker i alla fall jag.
Brukar fråga föräldrarna om barnet har något snutte eller något de känner sig trygga med.
Och så brukar jag låta barnet ha det i början tills hen finner trygghet och hittar "sig själv" på förskolan (sen blir det typ bara på vilan eller kanske inte alls, beroeende på om barnet vill ha det när hen ska sova).

Svar: Ja de är väldigt bra de kan ha nån sorts trygghet när föräldrarna inte är där. Så han får ta med sig detta söndertvättade påslakan :P
Malin

2014-08-02 @ 10:18:56
URL: http://boobluscious.blogg.se
Ulrica

Min son har två snuttar eftersom han bor varannan vecka hos mig och sin pappa. Hos mig är det en gammal väldigt mjuk T-shirt som han la beslag på när han var ca 1 år. Hos sin pappa en av hans gamla pyamasar. :-)Nu börjar snuttebehovet minska då han är 5,5 år, men han myser fortfarande ibland med dem.

Svar: Vad bra han hittat sig två snuttisar ifall han glömmer nån 😊 :) ja man har ju hört de ska gilla föräldrarnas lukt :)
Malin

2014-08-02 @ 16:11:08
Emilie

Min son hade en liten kudde han valde strax innan han började på förskola evigt tacksam för det för det blev hans trygghet när allt va nytt på förskolan :)

Svar: Ja de är skönt de har nåt ^^ tycker de är så söta när de myser sådär :)
Malin

2014-08-02 @ 17:23:52
Madde

Vår lilla tjej har en Dinglis. Som en liten snuttefilt i mjuk fleece med ett djur inbyggt typ. Har två för att kunna tvätta ena ibland :-).

Svar: Ja man kanske borde ha två snuttisar ifall man ska tvätta osv :P
Malin

2014-08-03 @ 19:44:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0