Fitness and food

Jag gillar bilderna jag postar hgär och på instagram men vill försöka fokusera lite mindre på mina former, de kommer alltid finnas där men ja, de framhävs ju såklart med flit på mina bilder för jag tycker det är snyggt. Men vill även få fram min utveckling och min styrka mer, att det även är hårt jobb bakom och inte bara put och pose haha :P  
Sen är det tråkigt så många är så oförstående och ska lägga sig i ens bilder man postar, inte bara folk som inte känner mig men även de runt mig och de som känner Danny. Men varför då gå in på min instagram, de kan väl sköta sitt eget liv och deras förhållanden.
Danny bryr sig lixom inte så mycket, han vill inte bestämma över mig på de sättet så folk kan helt enkelt sköta sitt istället. Sen förstår inte vissa att det är stor skillnad på ett personligt instagramkonto där man bara postar sin vardag som är för vänner/familj och ett konto som mitt som är ett fitnesskonto som ska inspirera andra och som även är jobbrelaterat med sponsorer osv. Det funkar lixom inte att posta bara vardagsbilder och inte ha nåt tema utan det är fitness, kropp, muskler, mat, former osv. Därför reagerar många om det lixom kommer upp en bikinibilder med flex från ingenstans haha!
 

 
 
I like the pictures I post here and on instagram, but I think Im going to try to not to focus so much on my curves. They always gonna be there, but yes Im posing and focus a lot on my curves in my pictures.
But I want to focus more on my weightloss journey, my passion for weighttraining and my diet.
And one more thing thats quite boring is that other people around me and friends of Danny not understand my instagram at all. But its a big different from a ordinary instagram account for family/friends and a fitness account were you inspire others and get sponsered by diffrent companys. So they dont understand that I post bikinipictures and focus so much on my body and curves.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Elin

Jag tycker det är imponerande det du gjort med din kropp och du ska vara stolt över den. Problemet som jag tror många stör sig på är att dina bilder inte är fitness, dina bilder är mer bikini/underklädes modell, ibland rent av porr då man ser lite för mycket. Många bilder du tar fokuserar väldigt mycket på dina bröst, som är ganska stora och tar mycket fokus.

Kolla in olga Rönnberg så ser du skillnaden på era bilder.

Släng upp mer tips, mindre kroppsfixerade bilder!

Svar: Tack så mkt! Men att mina bilder är porr är väl lite att ta i? Vet du vad porr är för nåt? Mina bilder har inget sexuellt syfte eller de poserna som i porrtidningar och jag är mig själv. Tänker inte härma Olga, hon kör sin grej och jag kör min. Att jag kan se ut som en bikinimodell ser jag bara som positivt och har alltid varit min dröm. Vet inte om du menar min instagram eller min blogg, men här kommer jag med massa tips, har nog skrivit alla tips som finns och vill inte upprepa mig hela tiden. Imån kommer ett långt inlägg med massa tips så hoppas det duger för dig
Malin

2014-08-06 @ 19:47:07
Josse

Jag kan nog faktiskt hålla med ovanstående. Man kan ju ha många följare men olika typer av följare. Jag kan ta ett annat exempel än Rönnberg, kolla Clara och Evelin från squats.shapemeup. De har genomgående träningsstuk medan du har mer utvikningsbilder. Det behöver inte vara något negativt i sig, allt handlar ju om vilka du vill vända dig till, världen är stor. Här på bloggen genomsyrar det inte alls lika mkt med såna bilder så därför följer jag själv hellre här än på IG.

Om man kikar på jellydevote så syns det också att era foton går igen i varandra. Hon har lyckats få sjukt många följare på kort tid men det är inte för att hon har bilder på några abs, det är en och annan bild på hennes viktminskning före/efter men sedan är det mest plutmunsposer och bröst. Om det ger fler följare som gillar träning? Det vette tusan alltså men det är klart det ger fler följare fast kanske av helt andra skäl.

Själv älskar jag hur inspirerande det är att se någon vara ambitiös men emellanåt blir man ju ledsen över lättklädda bilder för att man inte tycker att det borde behövas för att du ska få uppskattning för ditt hårda arbete ändå. Sen kan ju jag och andra så klart folk få tycka vad vi vill men så länge du känner att du verkligen tjänar på det du gör så är det väl lugnt.

Svar: Har skrivit ett inlägg om detta innan och håller mig till samma åsikter kring mina bilder. Och nej jag postar inte utvikningsbilder, om inte bilder i bikini är utvikningsbilder förstås. Utvikningsbilder är en helt annan sak och de flesta mina bilder har fitness i sig
Malin

2014-08-06 @ 20:49:55
Anna

Fast jag har aldrig reagerat på att dina
bilder är porriga!
Snarare blir man inspirerad.
Sen gillar ju alla olika men du är UNIK
i sig tkr jag då du ändå gick från 0 till
100 på så kort tid.En sann inspiration!
Och ödmjuk :)
Tkr du skall lägga upp nån videoblogg ,dock :)
Och fler videos,det kanske genererar mer
följare?

Sen så är du du å inte nån Olga lr
Clara.Du ska köra din grej.
Man kan å ska inte "pleasa" alla hela
tiden.
Det är typiskt tjejer att bli avundsjuka när
dom ser en snygg tjej...
Använd era neg kommentarer till nåt annat
ist.
Go Malin!

Kram :)

Svar: Tusen tack söta du! Jag är inte så bekväm med att filma mkg pratandes då jag hatar min röst och är inte bekväm me mitt ansikte heller, så jag får hålla mig till träningsvideos :P
Malin

2014-08-06 @ 22:56:03
Anonym

Jämför dig med Alexandra Bring. Hon tar rena fitnessbilder, INTE du.

Svar: Suck säger jag bara. Har du missat hon med tagit närbilder på hennes rumpa? Bilder i bikini/underkläder? Och jo jag tar väldigt mkt fitnessbilder. Har massvis led bilder på mina abs, mina biceps, hela min kropp, träningsbilder. Gå nån annanstans om du bara har negativt o säga o inte förstår nåt om fitness
Malin

2014-08-07 @ 08:22:03
Josse

Men Anna! Vadå avundsjuka? Om man man kan med att säga att någon är snygg men samtidigt också påpeka att en del bilder faktiskt har inslag av sexuell anspelning, hur tusan får du till det då egentligen?

Trevligt att vara unik men skulle en eventuell arbetsgivare gå in och se en del av de bilder där fokus bara ligger på nakenhet/det sexuella så vette tusan hur seriöst tagen man skulle bli. Och detta bara för att få några flak celsius, lite gratis protein och rabatter på kläder. Det ger knappast några pengar i överflöd vad jag förstått men korrigera mig om jag har fel.

Klart att Malin är inspirerande, hon har tagit träning till en sådan hög nivå med hjälp av idogt flit och inget annat! Men för det behöver man inte sänka sin egen självrespekt, göra "som alla andra" och posera utmanande/sexuellt bara för att få följare. Det är ju som att säga att man borde göra vad som helst för pengar och vilken prestige finns det i det egentligen?

Malin gör så klart som hon vill men att intala sig själv att det enbart är träningsfokus i bilderna är att ljuga för sig själv. Jag vet tjejer på IG från USA som är precis lika lättklädda men deras fokus ligger fortf på att visa upp sin träning genom bilderna och där förmedlas detta på andra sätt, ex helt andra poser än de som används här. Så att säga att vissa bilder inte gör sexuella anspelningar är bara tokigt. Om det är onödigt att kommentera? Ja det är väl en annan sak man kan diskutera.

Svar: Tror inte heller de brukar handla om avundsjuka. Alla har bara olika åsikter och värderingar. Jag ser inte mina bilder som utvikningsbilder utan de flesta är fitnessbilder enligt mig
Malin

2014-08-07 @ 08:48:39
daniii

Jaa eller tänk om chefen eller framtida chefen skulle se en på stranden i bikini..OMG!!!
Jag följer ortroligt många fitness sidor och fitness tjejer och helt ärligt de personerna du pratar om är så liten liten del resten
Är zoomade bilder på rumpa , bikini bilder , bröst syns i olika storlekar , brudar som poserar vid pooler osv . Jag fattar inte varför folk som du josse måste smutskasta? Okej hennes bröst och rumpa finns med so what??? Du har så grymt manligt tänk ssompå direkten sätter porr snusk tänk på pattar och rumpa.. inte konstigt vi lever i en sån värd vi gör när män hela tiden sexifierar oss men även andra kvinnor går emot kvinnor!!! Sen att kvinnor blir våldtagna för de "klädde sig utmanande" ...fan släng iväg det där manliga synesättet och börja stötta och kämpa för oss kvinnor ist!! Bara för man tar kort i bikini är det inte utvik, långt ifrån!!

2014-08-07 @ 12:52:55
Josse

Inte manligt tänk överhuvudtaget. För tittar du i Malins följarlista på IG så ser du att 95% av de som följer är män i olika åldrar. Männen uppskattar tjejer som delar med sig gratis. Där finns en del unga tjejer och kanske en och annan mamma men thats it! Jag säger inte att alla bilder är sexuella utan det finns vissa som sticker ut och som man kan reagera på och det gör ju folk. Det får man ta om man tar såna bilder.

Man kan ta bild i bikini och man kan ta bild i bikini Danii. Jag ser inte ner på Malin, jag tycker synd om henne som uttryckligen skrivit här att hon har väldigt dåligt självförtroende men som ändå tror hon måste ta en viss typ av bilder för såna tjejer som dig och snuskiga karlar/unga killar som sitter och gottar sig för att få likes och ett ökat följarantal utan att överhuvudtaget tjäna nåt märkvärdigt på det.

Jag säger inte heller att man måste se ut på ett visst sätt för att vara anständig men om hon faktiskt ser ut som om det vore innan ett förspel med sin sambo på bilder hon delar med främlingar, vilken skillnad finns där då mellan det intima hon delar med honom och det intima hon delar med andra offentligt? Man skulle kunna dra det så långt som att säga att hon smsar typ 67k män personligen med bilder de kan sitta och runka av framför. Tycker du det låter trevligt? Du tror inte de gör det? Har du någon erfarenhet av killar överhuvudtaget eller du slänger dig bara utför och låter utnyttjas dig hejvilt bara för du ska få din "sexuella frigörelse"? Du tänker aldrig på att skydda dig själv? Man kan också dra slutsatsen att hennes kille inte är så speciell för henne om hon kan ge andra samma känslomässiga uttryck som när de själva är i sovrummet. Jag ser ingen skillnad faktiskt. Om du gör, berätta gärna för mig vari skillnaden ligger.

Det är absolut inte okej att bli våldtagen för hur man klär sig, det har ingen med att göra. Men att låtsas att det är fitnessbilder när det mest är sexuella anspelningar är fortfarande att bara inbilla sig nånting. Då är det bättre man står för att man gör sexuella anspelningar i sina bilder. Och då talar jag inte om kort kjol utan snarare där man ligger och kanske åmar sig på V-rums golvet bredvid sin 1-åring i bara underkläder som om man blivit tagen precis innan.

Berätta för mig Danii, hur gammal är du? Vad är ditt civilstånd och har du några barn? Försök ge mig förståelsen kring varför du tycker det är okej att ta utmanande bilder på dig själv eftersom du nu anser detta så normalt. Hur många delar du sexiga bilder med i din omgivning eftersom du anser det din rätt och det normalt? För det är jävligt lätt att heja på nån utan att själv vara i närheten av att ens utföra samma grej. Är man singel och 19 ja då kanske det inte spelar någon roll. Men börjar man närma sig 30, har sambo och barn då tänker man att man borde ha såpass mkt vett i huvudet att man inte bara tänker för stunden och låter saker rusa iväg utan att ha den minsta respekt för sig själv eller omgivningen. Vill du gå nudist så fine, gå naken!! Men ligger du i sexiga poser och trycker upp olika kroppsdelar är du inte bara nudist, då är du sexuell också. Så är det. Vet du inte vad order sexuell betyder så googla. Googla samtidigt filmer med mjukporr så lär du också se att de visar mycket mindre i såna filmer än vad Malin gör på vissa bilder. Be my guest!

Jag tycker det är dumt av så många tjejer att följa strömmen och tro att de klär av sig frivilligt och att de är "fria" när det manliga könet egentligen förväntar sig att det ska vara avklätt/sexuellt från deras sida. Dem objektifierar tjejer och vi kvinnor objektifierar om vi uppmuntrar sånt. Dem har fått in det i huvudet att de gör det av fri vilja men enda anledningen tjejer gör nåt överhuvudtaget är för att de gillar uppmärksamheten. Och då kan vissa gå hur långt som helst för det!

Detta är vad jag tycker generellt. Jag säger återigen att allt inte stämmer på alla Malins bilder, det är bara vissa jag själv anser för erotiska för att vara nåt annat än det dem är. Gå in och läs lite på ladydahmer.nu och återkom när

Svar: Du har verkligen så fel i det du skriver. Jag tar inte åt mig nåt för jag vet vad för bilder jag postar. Du låter som jag ligger i snuskiga ställningar och smeker mina bröst på mina bilder? Jag står exempelvis i bikini vid en dörr, jag tar inga porrbilder eller utvikningsbilder precis, långt därifrån. Och vad vet du vilka som följer mig? Kan säga att det är betydligt mer än 5% kvinnor.
Har rena fitnessbilder på min utveckling, mina muskler, mina former, outfits, bikinibilder, ja samma bilder finns även på alla andra fitnessidor som alexandra bring osv. Så du behöver inte tycka synd om mig. Jag är så glad jag har inspirerat så många genom mina bilder, och jag tror inte porrindustrin inspirerar andra mammor/tjejer.
Malin

2014-08-07 @ 13:46:25
Josse

du har förståelse för hur lättpåverkade människor är för världen där man normaliserar saker och ting bara för att låta folk utnyttjas maximalt.

2014-08-07 @ 13:50:26
Sandra

Hej. Först och främst vill jag säga att du Malin är grymt duktig och har en super snygg och tränad kropp. All eloge till dig ditt hårda arbete. Och till er andra tjejer som skriver så mycket negativa kommentarer om att Malin viker ut dig och lägger upp porriga bilder. Tänk er för lite, jag har kollat igenom alla bilder Malin lagt ut och hittar inget "porrigt", istället för att kasta skit kan ni väl ta och gå ner till gymmet, så lovar jag att när ni själva når resultat kommer ni lägga upp bilder på de NI är stolta över.

Svar: Hej!Tusen tack! :) Jag kommer forsätta köra mitt race oavsett vad andra tycker :) Man kan inte behaga alla :P
Malin

2014-08-07 @ 16:09:19
Josse

Så det finns inget, absolut inget sexigt över någon bild som är publicerad, det är det som menas? Inte en endaste? Då kan vi inte vara från samma planet för är inte vissa bilder sexuella (som posen där du sitter enbart i bikini och undergivet tittar bort medan du åmar dig) vad är då att leva ut sexuellt framför kameran eller någon annan för den delen heller om inte det? Hur är man sexig då? Men det är klart, allt är väl i betraktarens ögon.

Jag har inte sagt att det är nåt fel men jag påpekar återigen att vissa bilder är bara inte fitness och därför tilltalar de ett annat typ av folk, mansfolket. Du kan ignorera di facto hur mkt du vill och bortse från mina synpunkter för det är inte mig det går ut över utan dina närmaste Malin. Men det är helt upp till dig hur mkt du vill ta hänsyn till dem eller ej. Detta är bara påpekanden och dem får väl vem som helst ha. Jag respekterar dig för det du gör och åstadkommit men tycker samtidigt det är ledsamt med det de förmedlar. För MIG förmedlar du detta som jag beskrivit ovan genom IG och jag är säkerligen inte ensam om att se vissa bilder på det sättet eftersom du säger dig få reaktioner. Men då får du väl ta dem om det nu är så folk känner.

Sedan har jag inte skrivit om någon Alexandra bring, läs rätt om du ska ta diskussionen. Men jag kan ge andra exempel på rena fitnessbrudar du kan spana in om du vill se vad det för skillnad på fitnessbilder/sexuella bilder det är jag pratar om - Angelica Enberg, snuppa32, squatsclara, Emelie hollsten, hannaoeberg, hannaheverbring, jokklo, mettelyngholm. Listan kan göras oändlig på fitnessfolk som visar just fitness.

Och Sandra, att säga sådär får dig bara att framstå som korkad. Bortsett från Malins stora bröst är jag fysiskt inte långt från samma form med eget kämpande så att dra en sån dålig slutsats som att det är tjocka feta kärringar som sitter och påpekar om huruvida man bör ha lite stil säger mer om dina fördomar om tjocka människor än det gör om mig. Att utgå från stereotyper och dra såna fördomar visar bara hur sjukt fördömande människor är mot dem som faktiskt behöver träna mest.

Tänk om jag varit en fet och ful tjej med dåligt självförtroende som faktiskt tagit åt mig av det du skrivit på riktigt? På vilket sätt hade DU gjort dig ansvarig till att få en annan människa som behöver träning att må ännu bättre genom att säga så? Den kommentaren funkade kanske för 5 år sen men inte i dagsläget så sluta upp med såna nedtryckarfasoner, det är löjligt.

Vi är inte på samma våglängd, det är bara att konstatera. Men man måste åtminstone få diskutera utan att bli påhoppad som om vi levde i en diktatur, diskutera utan att alla måste göra likadant allihopa och tillsammans vara kuvade för samhällets normer och spelregler.

Det enda jag kan tycka är att det blir löjligt när det kommer såna här oförstående inlägg när resonemangen och argumenten finns där. Bryr man sig verkligen inte som någon uttrycker då borde man ju inte heller bry sig om att ens ta diskussionen, eller hur?

Jag gillar debatter men för min del har jag sagt mitt. Kanhända är det nån själ som fattat vad jag menar, kanhända inte. Men det är struntsamma. Av hundratals bilder finns det några som förmedlar detta. So what? Stå för det ist för att förneka det, det är allt jag har att säga.

Svar: Jag har inte sagt jag inte postar några sexiga bilder, men du påpekar mina bilder är detsamma som utvikningsbilder/porrbilder vilket är jäkligt fel! Porrbilder är om jag skulle smeka mina bröst på bild, ha rumpan rakt i vädret med brösten hängandes framför kameran. Jag har bilder i BIKINI på sommaren. Jag har former, jag har bröst, om jag visar lite klyfta är det då plötsligt en porrbild? Jag tänker inte dölja mina former, och jag kommer ta bilder där jag tycker min kropp ser som bäst ut, och det gör den inte när jag står helt rakt helt livlös. Tog upp bring för en annan påpekade hon va mer fitness, men bara för nån fokuserar mer på rena muskelbilder/gymbilder så postar inte jag mindre fitness bara för jag har en bikini på mig. Och säg inte jag inte respekterar min omgivning eller att de går ut över dom, Danny respekterar mina bilder och resten av min omgivning har inte ett dugg med mina bilder att göra. Alla har olika värderingar i ett förhållande så bara för de inte tycker de är ok ska inte vi ändra våra åsikter och värderingar.
Alla tycker olika och alla gör som de vill, jag postar vad jag vill och jag vet att det inte är några utvikningsbilder, jag inspirerar hur många kvinnor och mammor som helst, mer än vad du säkert tror, enbart genom mina bilder. Som har klass i sig och är inte i nån skanky nivå som vissa låter som.
Malin

2014-08-07 @ 17:51:26
marie

Varför fortsätter du ens försvara det?? Uppenbarligen tar du ju åt dej trots att du säger att du inte bryr dej om vad folk tycker och ändå sitter du och försvarar i inlägg och i kommentarer och snackar om haters. Om du inte bryr dej borde behovet att försvara dej inte finnas. Kör ditt race, skit i andra och lägg din energi på nåt bättre istället. Resan du gjort är för bra för att sitta och försvara sånt skit

Svar: Tack så mkt! Ja du har rätt, borde inte bry mig men det är inte lätt att blunda för negativa kommentarer och hatar när folk skriver saker som inte stämmer.
Men man får försöka ignorera det och bara köra på :)
Malin

2014-08-07 @ 20:13:39
Malin

Allvarligt, sluta be om folks åsikt om du inte kan ta den. Och sluta bry dig så mycket om du står för det du gör. Kommer alltid finnas människor som klagar men så är det. Take it or leave it. Less på allt gnäll. Ju mer du tjatar om dessa haters ju fler kommer dem bli.

Svar: Har inte bett om nåns åsikt om mina bilder är ok eller inte. Man är inte van vid all denna negativitet och alla tar nog åt sig av sånt men ska försöka ignorera de o köra mitt race
Malin

2014-08-07 @ 20:17:44
Malin

Tråkigt att du försvarar dig hela tiden om att dina bilder inte är porriga på IG. Man måste inte smeka sig själv för att det ska se porrigt ut. Men står man i nästan string och putar med rumpan vet ja inte riktigt vad du menar med fitness bilder? Och vissa sidor du blir så glad över att få en shoutout på är ju massa porriga bilder på dom sidorna. Tråkigt att du känner att du måste få bekräftelse hela tiden. Och så har det varit ända sen du va med på plastikoperationsforum med tråd efter tråd efter tråd med bilder på dina bröst.

Svar: Jag har alltid svarat på alla kommentarer oavsett om den är positiv eller negativ.
Jag har aldrig lagt ut shoutsidor på min blogg jag är stolt över? Vet inte va du fått de ifrån, bara när born_2_transform postar mig, fit_moms_of_ig eller trainandtransform osv vilket är väldigt kul! Bara för man postat nån som visar mina rumpa endel så är de plötsligt ingen fitness alls man postar plötsligt? Så du menar jag bara har bilder i string med en putande rumpa? Aldrig postat med string. Och kika gärna på min sida igen för du måste missat en jäkla massa bilder på FITNESS och min utveckling
Malin

2014-08-07 @ 20:47:18
Daniii

Josse , din dubbermoral är verkligen roande.När du får kastat i ansiktet att du borde träna att du kanske är fet så börjar du prata om att såra människor och nedtryckningsfasoner.. men att du lite tidigare i konversationen suttit och ifrågasatt Malins kärlek till sin sambo , hennes vett/iq och även fast hon gång på gång bett folk sluta skriva sådana här saker till henne var du bara tvungen att inflika din åsikt .. Det är väldigt nedtryckande.. Sen svarar du ju själv på mitt påstående angående ditt manliga tänk ang bilden med hennes barn.. hur sjukt är det inte att ett foto med hennes barn att du far iväg i tankarna och tänker på att "någon stund innan så här dem haft sex där" Det är låååååååångt ifrån vad jag tänker på och att ett foto med ett barn på ett golv är sexuellt är bara det helt sjuukt i min mening?!?! ...Men om du ser en bild på en mamma i bikini liggandes på stranden med sitt barn , tänker du på att dem haft sex on the beach då med? eller är det just provocerande för att det är på v-rumsgolvet?!?!
Sen att du säger att bilderna ser ut som förspels bilder .. har du varit med henne i sovrummet? vet du hur hon ser ut vid sex/förspel??
Sen att du hoppar på Malin och säger att hon inte har någon egen vilja är även det väldigt kränkande. Hon har sagt ett flertal gånger att hon är väldigt nöjd över sin kropp och har kämpat stenhårt för den så varför MÅSTE du säga din åsikt när du innerst inne vet att folk blir sårade ?? På en eller annan nivå tar folk åt sig när man kämpat arslet av sig ..precis som du blev sur nu över att du tränar men blev kallad fet... Varför kan man inte hylla och säga fan vad stark och snygg hon är , DU kanske inte skulle lägga ut sådana bilder men bara för att du sitter vid datorn tycker du dig ha rätt att säga det öppet till henne "bara för att" .. .Vad tusan gör det dig för nytta? mer än att du kanske känner dig jävligt nöjd för tillfället.. ."Där fick hon " typ..eller för att hon sagt att hon inte tar åt sig och du vill testa henne .. få henne att erkänna..inte heller speciellt trevligt beteende....
Sen att du vill att jag ska läsa om feminism och ladydahmer , återigen konstig dubbelmoral... För det första innebär ju feminismen lika mellan könen men även att vi kvinnor ska slippa vara präglade av normerna i dagens samhälle och utseendes normerna...men jag menar det är ju precis det du sysslar med nu både gentemot mig och Malin..jag citerar dig " Försök ge mig förståelsen kring varför du tycker det är okej att ta utmanande bilder på dig själv eftersom du nu anser detta så normalt. Hur många delar du sexiga bilder med i din omgivning eftersom du anser det din rätt och det normalt?"
Det där Citatet är ju det Feminismen kämpar emot , att vi kvinnor ska slippa bli kallade "horor och slampor" för att man haft flera sexpartners , att hela tiden slippa följa normerna och andras åsikter om hur vi ska se ut och bete oss .. och att slippa bli nedtryckta när man inte är "enligt normen"--Vilket är precis vad du precis gjort ,tryckt ner malin pga av att hennes "porriga bilder" inte är enligt normalt eller enligt normen... MEN tänk att killarna kör spännisbilder och visar sig i små shorts eller kallingar , men inte fan blir dem kallade porrskådisar för det..Och vid mjukporr OCH vanlig porr är det bara 1 plagg de behöver ta bort ...JO det är sant googla vettja..... men jaaa jag anser att vi kvinnor har RÄTT till att lägga ut sådana bilder om man vill och i dagens samhäller är det normalt jaaa och många gör det.. sen att det inte passar in din norm ..och att detta inte är " normalt" enligt dig ...så tycker jag du ska lyda ditt egna råd och läsa mer om feminismen och hur nedtryckta kvinnor blir ..tom av samma kön ...

2014-08-07 @ 21:20:09
Josse

För det första har jag aldrig skrivit porr i mina inlägg, jag har skrivit sexuellt utmanande. Och alla kan inte tycka lika. Vi kommer liksom ingenvart här som ni märker. Det jag hela tiden bara velat förmedla är att det är Självklart att människor reagerar när man tar utlämnande bilder, om än bara några stycken. I hennes inlägg säger hon att hon inte förstår det och jag ger min infallsvinkel för jag tycker det är rätt uppenbart, thats it.

Och jag lägger ingen värdering i att Malin gör det i några stycken av hennes bilder, hon får strosa runt naken om det behagar henne, men min första tanke är ju så klart att det kanske finns en sambo som sitter och känner sig utanför för att hon delar med sig till alla andra. Är han fine med det så lugnt men jag hade själv varit aningen nipprig om jag gjort likadant själv. Sedan talar jag om vad man kan få för uppfattning av dessa bilder. Du Danii kan tycka att de låter hemska när jag beskriver dem men det finns många människor med såna tankar i huvudet, jag förstår inte hur man kan förneka sånt när världen ser ut som den gör idag? Men det är återigen bara reflektioner kring hur div olika människor tänker och handlar och inte om vad jag själv tycker generellt om Malin som person eller det hon strävar efter. Se skillnad på handling och människa.

Och att du lägger orden i min mun och drar in fula smutsord om kvinnor, drar alla klassiska förtryckarhistorier och menar att omtanke mot sina närmsta (som jag nämner) är samma sak som att begränsa en kvinnas sexuella frihet eller frihet överhuvudtaget, förtrycka jämställdheten könen sinsemellan och mena att hon är smutsig och allt annat du skriver om och som du menar att jag säger. Ingenstans har jag sagt alla dessa fula ord som du skriver Daniii och påstår att jag skulle stå för, jag säger bara att jag personligen kan tycka att man borde vara lite försiktig om sig när vi lever i den värld vi gör idag.

Jag vet inte men det blir lite skevt allt detta men det är väl så när det är online och inte irl. Du säger att du bryr dig Danii men om jag säger att jag säger dessa saker för att jag tycker det är ledsamt och jag tror att Malin kan få följare utan att visa så mycket, vari ligger förtryckandet när man bara säger det av ren empati till någon? Och det här med haters, jag hatar ingen. Jag diggar oerhört det Malin gjort och gör, jag skulle inte vara här annars. Hon är asgrym och sjukt inspirerande, det kan ingen ta ifrån henne! Jag kan inte förmedla mina tankar bättre än så här skriftligen. Min mening har aldrig varit att såra någon utan att skapa en förståelse för hur världen ser ut idag. Men nu lägger jag ner efter detta för jag kan inte klargöra bättre än så.

2014-08-08 @ 00:39:54
URL: http://joeeeee.spotlife.se
dani

Det här senaste svaret av dig josse kan jag respektera det är skrivet i en trevlig ton. För i ärlighetens namn dina tidigare inlägg är inte skrivna i trevlig ton och uppenbarligen fattade varken jag , malin eller sandra där u det var en god tanke bakom. Det känns bara så onödigt att folk skriver men guud vad mjukporr , och förspelsbilder gud vad tuttar rumpa osv .. det blir ju liksom bara som vad ska jag säga klagomål / gnäll .. varför kan folk inte ge konkreta tips typ testa detta? Eller vill man helst göra det enkelt och säga fyy vad dåligt istället för , men du det här då ? Det kan jag tänka mig att malin skulle uppskatta mer än att bara höra "snuskiga bilder" ..men du josse , jag gräver ner stridsyxan!
Jag förstår efter ditt sista svar lite mer hur du tänker och vad för tankar som ligger bakom.
jag ber om ursäkt om jag förolämpat dig på något sätt!
Ha en trevlig helg!

2014-08-08 @ 01:23:29
Malin

Läs vad jag skrev. I nästan string! Och jag skrev väl inte att ALLA dina bilder va på din rumpa?? Men en scrunch Butt bikini som visar röven lika mycket som string är väl bättre då jag valde väl fel namn på "trosan". Grams_best? Inte porriga bilder? Ja du har också bilder på fitness och du är jätte duktig. Men jag förstår inte varför du inte ser att vissa bilder är väldigt sexuella? Och stöna sig och säga att det är bara fitness? Typ som att jag skulle ta kort på katter och säga att det är bara är kort på hundar 😂

Svar: Men herregud, du skriver jag ser porrig ut på mina bilder och folk anklagar mig jag inte postar fitness, kanske inte du men i stort sett alla bilder är fitness. Så jag måste alltså akta mig från att posta nåt annat? Har postat Bilder på Vincent, och då klagar ingen de inte är fitness. Och min kropp som jag postar har med min utveckling att göra, jag har tränat mig till en större rumpa och inget fel att den syns i bikini.
När har jag sagt jag är såå glad att hamna på grams_best? Bry dig mer om dig själv så sköter jag mitt
Malin

2014-08-08 @ 07:58:19
Josse

Jag kan förstå dina reaktioner och jag håller med dig i dina generella åsikter kring hur det ser ut idag Danii. Men som sagt, det jag försökt förmedla har varit nåt annat än det ni bägge två trott. Det är jäkligt svårt att uttrycka sig skriftligen och få fram det man verkligen vill ha sagt utan att andra kan tolka det som nåt annat än vad det är. Men för det tycker jag inte man ska backa utan ist försöka förtydliga. För min del är det lugnt och jag är glad att det finns någon mer än jag som vill reflektera över det vi diskuterat. Ha en trevlig helg du med!

2014-08-08 @ 08:18:54
Anonym

Men ja håller med om att videoblogg eller film på insta vore kul så man kunde få se lite mer din personlighet :)

Svar: Hehe ja jag får se om jag vågar mig på de längre fram. Saken är att jag är så dååålig på att prata engelska
Malin

2014-08-08 @ 09:45:48
Michaela

Jag beundrar dig Malin och att du kommit dit du är idag, men jag håller med om det som Josse skriver om dina bilder. Inte alla, men faktiskt dom flesta anspelar på sex. Jag har tänkt på det många gånger, och jag tycker det är synd att det måste vara så. Det är klart att du får göra som du vill, det säger jag inget om, men du måste väl ändå medge att du vet om att det är det dina bilder anspelar på?




Svar: Nej tyvärr håller jag inte med. Nån enstaka kan va sexig ja, men jag har inget problem att framhäva mina former och man ska inte behöva tänka på sex bara för en klyfta syns.
Det finns sjukt mkt värre bilder som anspelar på sex på nätet, mina är långt därifrån. Jag tar bilder på min kropp som jag jobbat hårt för, thats it. Bara för jag har former så är de inte mitt fel folk bara tänker på sex men jag kommer inte censurera mina former. Va stolt över era kroppar istället för att gömma er
Malin

2014-08-10 @ 09:11:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0