Förskola

Så jobbigt allt blev nu med Vincents jäkla svinkoppor som han haft i flera månader. Vi har testat 3 olika salvor och han har fått en antibiotikakur, inget har hjälpt helt och nu är det tillbaka igen på samma ställe. Han ska ju inskolas på måndag men det lär vi inte kunna göra på flera månader om detta ska fortsätta, och hur mycket vabb dagar som helst har man ju inte... Igår hämtade vi iaf ut en annan sorts antibiotika som ska va starkare och mer fokuserad på just svinkoppor. Vi måste verkligen få bukt med detta!  Man är så hjälpslös och man kan ju inte va hemma med sjukt barn i all evighet heller. Så får hålla tummarna detta hjälper nu.
 
 
För att skriva om nåt annat så är det inte långt kvar till denna lilla knubb kan gå, han går utan problem i gåvagnen, han kan stå själv ett tag och kan gå ner från stående till sittandes själv utan att ramla. Det är bara balansen han måste jobba på :) Blev lite dåliga bilder men ska ta fina bilder i hans nya kläder som han ska ha på sin första dag på förskolan snart ^^ Och igår stod han nog själv i runt 10 sekunder själv, så stolt mamma!
 
 
 
 
 
 
 
Snutte är med överallt


Kommentarer
Josse

Stackars liten!! Läste om det på nätet nu när du skrev om det och det verkar vara en jäkligt ihärdig åkomma. Så himla trist! Hoppas det försvinner snart. Är det riktigt snart han börjar så ni vet ni måste skjuta upp det eller finns det en chans han hinner tillfriskna innan dess? :) håller tummarna för medicinen fungerar!

Svar: Han börjar nu på måndag och nu har de blivit väldigt illa så vi får nog skjuta upp förskolningen. Men jag kommer nog ändå kunna stämpla akassa från den 25e då Dannys mamma har möjligheten att passa han ifall nåt dyker upp. Nu får vi hoppas denna antiobika biter på bakterierna
Malin

2014-08-15 @ 11:51:19
URL: http://minbebis.com/blogg/joeeees
M

Vad jobbigt för honom med svinkoppor. Men gud vad söt han är! :)

Svar: Ja de är inte lätt o få bort o nu är de värre än nånsin :S
Ja han är sötaste^^
Malin

2014-08-15 @ 12:23:11
Titti

Byt sängkläder, handdukar och sånt ofta. Fast det gör ni redan säkert. :-)

Svar: Nja ofta gör vi väl inte de utan vid behov :) men kanske skulle underlätta o göra de oftare :)
Malin

2014-08-15 @ 21:36:05
Miss Anastasia

Alltså, fick svinkoppor som vuxen...
Då fick jag rådet av min mamma att hela tiden gnugga sönder blåsorna med tvål och vatten, sedan täcka med kompress (så de blev isolerade), och sen bytte jag handduk och lakan varje dag.
Det gick över då!
Hoppas han blir bättre snart :)

Svar: Tack för tipset! Kan testa det! Sen byta sängkläder oftare! Hoppas de ger med sig :)
Malin

2014-08-16 @ 11:55:11
Titti

Ingen kompress! Då frodas ju bakterierna ännu mer. Lufta!

Svar: Ne nån kompress har vi inte då han ändå skulle pilla bort den igen :) jobbigt när det är på kinden. Haft halva kuren nu men det är fortfarande kvar :S
Malin

2014-08-18 @ 13:08:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0