New freddy wr.up pants!

Här är ett av mina nya Freddy par! Så kul med lite nytt, för jag använder ju mina andra byxor hela tiden! Här är länk till byxorna. Det är 7/8 längd vilket menas med att de är lite kortare i benen. Jag är 168cm och dessa är liite för korta, men de andra är lite för långa. Men det stör mig inte och denna längden funkar bra med. Det positiva är att de inte veckar sig i knäna och vaderna som de andra gör. Nu har jag dumt nog klippt av en del av benet så ni kan inte se var de slutar på mig, men det är för er skull, mina fötter är ej fagra hahaha! Typ världens spretigaste tår!
De är lite blommiga, men det syns inte supermkt utan mest i vissa ljus som jag tycker om. Så de sticker inte ut massa men det är fint med en liten mönstring för omväxlingens skull :) Så mönstret är inte så skimrigt som på bilderna på deras hemsida :)
Dessa är verkligen de perfekta sommarbyxorna!

 
Here is one pair of my new freddy pants! Love them and love the color! Its really fun so have new pair, cause I wear this brand all the time! This pants have the length 7/8 so they are a little shorter down the legs, but they fits too.
They have flowers print, but it doens´t show so much, and I really like that. They stick out but not to much ^^
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Du vill inte sälja dina såna byxor? :)

2015-10-20 @ 23:22:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0