Vincent 14 månader

Om några dagar är Vincent 14 månader. Han har verkligen blivit en stor pojk nu. Han har en så härlig personlighet och nu förstår man han mycket mer trots att han inte kan prata än. Han är oftast glad hela dagarna och kan underhålla sig själv. Men han underhåller sig gärna med saker han inte får. Drar i sladdar, plockat i alla sorts lådor, gömmer saker som aldrig hittas sen osv. Det är ett ständigt jagande och man säger nej ett ex antal gånger per dag haha. Vi har en lekhörna som han kryper bort till ibland och leker, men oftast är det runtom mycket mer intressant.
Nu har vi iaf två grindar så nu kan han inte krypa upp för trappan längre, då va det ännu mer jobb att stoppa han där hela tiden. Men att han är glad hela dagarna är så skönt, han behöver inte bäras nåt för att va nöjd, utan bara han få va där mamma och pappa är så är han nöjd :) Han pratar som bara den, hela tide pratas det, men inga riktiga ord än, han säger väldigt ofta badn, i den dialekten man säger bada på tyska hahaha.
 
Han sover hela nätterna, oftast lägger han sig vid 20.00-21.00 men ibland vaknar han på natten men somnar oftast om fort. Ibkand lägger vi han mellan oss, men Vincent rör på sig oerhört mycket när han sover, han sparkas och snarkar haha. Ibland har han huvudet på andra sidan sängen på morgonen och han brukar sätta sig upp i sömnen och sen slockna igen. Äter välling två gånger per dag, innan han sover lunch och innan läggdags, sen blir det mat och gröt/pure. Han älskar även broccoli så han brukar sitta och äta det.
 
Nu kan han stå upp själv, han kan gå med att att bara hålla i ens finger, så han kan gå, bara att han måste våga :)
 
Inskolningen skulle börjat i måndags men vi hoppas han kan börja nu på måndag istället då han haft svinkoppor. Han tar en antibiotikakur nu och nu är svinkopporna hudfärgade, men området är fortfarande lika stort. Om inte detta funkar har de inget annat att ge :S För detta är andra kuren antibiotika han får och ska va en starkare sort som ska va just för bakterierna i svinkoppor.
Magen är väl sådär, han får forlax varje morgon och bajsar rätt mycket nu, me såfort vi slutar ge han det så blir han superhård igen.
 
 
 
 


Kommentarer
Maryam

Hej

Först och främst vill jag säga WOW!!!! Du är super fin och du måste ha kämpat hårt för att nå dit!!! Jag blir så glad och stolt när jag ser kvinnor som dig!!!

Sen har jag en fråga: jag har två småbarn (18 månader och 4 månader) och jag undrar var du lämnar de när du tränar? Min man kommer hem från jobbet runt 18:00 och jag skulle aldrig kunna hinna träna 6 ggr i veckan! Har du några tips?

P.s. Synd att du inte bor i Stockholm för då hade jag gärna bjudit på en fika!

Svar: Hej!Tack så mkt för dina snälla ord :)
Danny slutade halv 2 innan, nu slutar han halv 3 så fortfarande tidigt. Så båda hinner träna runt 2 timmar, så vi byter av varandra. Däremot har vi inte mkt tid tsm så vi har vilodagar fredagar och lördagar så vi ska kunna ses nånting :P Annars funkar det att träna hemma sålänge du har hantlar, en träningsmatta är bra, kanske bristvikter och kettlebell :) brukar finnas billigt på tex rusta. Men de är ju väldigt bekvämt att ha allt till hands på gymet och då blir det verkligen av när man åker iväg och tränar :)
Malin

2014-08-22 @ 11:40:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0