Bra fokus

Jag va ganska otaggad och seg innan träningen och kände mig på allmänt tradigt humör. Men när jag väl började träna vände det direkt :) Om man känner sig nere eller seg så är det gymet som gäller. Sen efter är jag mkt piggare och gladare. Känt jag haft ett bra fokus på gymet de senaste dagarna. Lagt mer fokusering på andningen och att göra övningarna ordentligt. Hellre sakta och färre än stressa igenom dom och inte göra de fullt ut. 

Nu när jag tar tyngre vikter i biceps får jag så ont i handlederna. De vikterna är så stora och klumpiga så det är lätt att man vrider handlederna lite. 





Efter passet blev det en proteinshake -päronsplit, godaste smaken i shakes. Sen pasta och quornfärs

Tränade med utan skor idag. Kändes rätt bart men väldigt skönt i vissa övningar. För idag va jag o tog bort stygnet på tån o de är heelt inflammerat o allt har gått upp o är varigt o ett öppet sår. Inte lätt när de är på insidan av tån. Så de rengörde o la kompresser. Så vill helst undvika tajta skor ett tag då det är så ömt. Gjorde så jäkla ont i tån när hon klippte av stygnet i de öppna såret :S 



Kommentarer
Johanna

Tänkte höra med dig , när du började träna från början efter graviditeten hade du någon dag du unnade dig godsaker eller du gick på en sträng diet under en viss tid?

Svar: Jag hade ingen speciell dag då jag jag unnade mig utan jag åt då jag va sugen :) Men efter förlossningen hade jag inte mkt aptit så åt inte så mkt då. Åt väldigt små portioner och inte nån riktig lunch. Men sen började jag äta mer och regelbundet och har försökt att bara unna mig på helgerna :)
Malin

2014-02-05 @ 20:50:03
Johanna

Var har du köpt päronsplit smaken?

Svar: Köper den från www.mmsports.se alla smaker är märket body science whey 100 :)
Malin

2014-02-08 @ 14:03:24
Johanna

Var har du köpt päronsplit smaken?

2014-02-08 @ 14:03:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0