Britax

Nu har vi fått in Vincents nya stol i bilen.  Men saknar babyskyddet redan. Mycket smidigare att sätta han i stolen inomhus så man kan fixa resten och klä på sig osv. Sen är det supersvårt att få in Vincent i stolen, man måste gå in genom andra sidan då bältet korsar hela stolen vid dörren. Stort minus! Det är väl tänkt att man ska spänna fast stolen varje gång men jag tror knappt jag klarar fästa stolen med bältet själv. Så jag rekommenderar en bas även till andra stolen. 
 
Sen går det gunga stolen endel åt sidorna, den sitter inte spikfast. Men antar alla stolar är så som fästs med bältet. Isofixfästen sitter ju verkligen åt på annat sätt.

Annars är stolen bra, han sitter bra i den. Kommer bli mkt lättare sen när vi har den framåtvänd, men vi får vänta ett tag tills vi vänder den.
 
 
 


Kommentarer
Ida

Inget stödben och fästen för att spänna den i fästena under stilen framför? Låter otroligt att den endast ska spännas med bältet?

Svar: Inget stödben, bara en sak som man fäller ut undertill som gör så den sitter plant. Den kan omöjligt lossas vid en krock då den sitter fastlindad med bältet genom krokar och under stolen osv. Men den är inte fastklistrad.
Malin

2014-02-21 @ 17:25:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0