Bygga mera

Ätit som fan idag känns det som, men blev en väldigt sen middag, åt efter gymet typ vid 20.30 då jag va tvungen o natta Vincent först. 
Hade ett väldigt bra fokus idag, fick både axlarna och rumpan att bränna rejält och när de kändes jobbigt tänkte jag på målen jag har, iaf rumpan ;) Vill verkligen få den större och de kräver väldigt mkt jobb känns det som för att bygga en större rumpa. Armarna känns inte svårt alls men just rumpan verkar ta tid. Nu äter jag ju mer så hoppas de kommer påverka mkt. 
 
Körde axelpress i maskin och jag blev så förvånad när jag såg mina axlar, de såg superstora ut som om musklern bara ploppat fram under passet haha. Men musklerna pumpas ju upp under styrketräning men aldrig sett axelmuskeln så tydlig innan. Vilket är kul och fascinerande :) Men jag va ju tvungen o trycka på axelmuskeln för o se om de faktiskt va en muskel haha, och en framför mig bara log o undrade väl vafan jag höll på med xD som om jag aldrig sett en muskel innan typ..
 
En annan sak som va väldigt kul va att en av mammorna sa jag hade väldigt fina armar, att man såg de va väldigt vältränade och hon gärna hade haft såna armar. Det är kul att höra att de faktiskt ser vältränade ut även irl när jag inte spänner och höra det från en utomstående. Man kan ju bli lite blind o
inte tycka de ser så muskulösa ut trots om de kanske gör det. 
 
Hade mitt nya linne idag. Det satt bra förutom att sportbhn i linnet va för liten så är tvungen att ha ett under. 


 
Hämtade ut vårt proteinpulver. Köpte en ny smak -choklad/banan som faktiskt va väldigt god! Perfekt i bananpannkakorna :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0