Det bästa jag har gjort

Måste vara min bröstförstoring. Trots att jag haft endel otur med min operation där jag fått korrigera en gång, tappat all känsel från bröstvårtorna och ner, osymetriska och har ibland ont i ena bröstmuskeln så är jag ändå väldigt nöjd. Det är de mest välinvesterade pengarna där jag fått ut väldigt mkt från. Jag hade aldrig känt mig hel, riktigt nöjd med min kropp om jag inte gjort denna operationen. Jag va helt platt i bikini, hade mina "kycklingfileer" i alla bhar, hade aldrig ovadderade bhar och skämdes att vara naken. Innan min operation 2010 fanns det ju inga bombshell bhar som de flesta äger idag. Synd för dedär inläggen hade varit skönt att slippa :P 
Jag ser ingen skillnad från att gå med super pushup eller ha implantat, det är lika rätt men ändå lika fake. Ändå är det så många som dömer de med implantat, men alla som har pushup då? Är ju precis samma sak bara att man lagt fyllningen innanför huden som även stannar där utan bh. De flesta har nog pushup för man vill få mer former, vill fylla ut kläder bättre eller bara för man tycker det är snyggt med större bröst. Inget man gör för andras skull utan för ens egen. Samma med en operation, de flesta gör det för en själv. Så argumentet att killar föredrar naturliga är egentligen helt irrelevant. Jag gjorde det inte precis för andra killar utan för mig själv för jag tycker stora bröst är väldigt snyggt och kvinnligt. Sen är det ju självklart att många föredrar naturliga framför silikon om man nu har fina fylliga naturliga bröst, de hade jag med föredragit. Men alla föds inte med de brösten så om man skulle jämföra mina två små strutbröst med de jag har idag tror jag de flesta skulle föredragit silikon i min situation. Så det går inte säga killar föredrar naturliga för man utgår från sin egen situation och förutsättningar. Vet inte om jag får fram det jag vill säga. Men jag hoppas folk slutar döma de som väljer att operera sig och slutar ha såna extremt vridna förutfattade meningar. Man är ingen blåst tjej som söker uppmärksamhet för man opererar sig och plötsligt blir en utvikningstjej för det. Sen betyder inte silikon stora ballonger som många tror. Har sett tusentals olika silikonbröst och många av dom ser precis ut som riktiga bröst. Beror helt på ens utgångsläge, storlek, märke osv och alla är ute efter olika resultat.
 
En sak som inte riktigt accepteras i min umgängeskrets är att jag faktiskt gillar fakelooken, inte den överdrivna fakelooken men vill de ska va större än normalt, de ska se stora ut och även runda. Men om jag sagt det till folk hade de nog tappat hakan och sagt hur fel jag har osv. Att de är fult och så ska man inte vilja ha dom, typ. Men det är vad jag gillar. Nu efter graviditeten har de sjunker ner lite och är inte lika fylliga upptill. Men jag är nöjd med det med men hade velat ha de mer fylliga upptill. Hade velat fixat ena bröstet som är mindre och annan form på. Men det får blir efter alla barnen och då lägger jag nog i större i ena bröstet och kanske framför muskeln så jag slipper alla problem jag har idag med muskelpåverkan och allt vad de är. 
 
Så om ni mår dåligt över en kroppsdel, som ni länge länge önskat ändra på, som ni stört er på länge och bara gör så ni mår dåligt, så är en operation absolut värt det sålänge man verkligen tänkt över det och är medveten om alla risker som faktiskt kan hända. Jag läste på om min bröstförstoring i flera år innan jag opererade mig (kontrollfreak). Va aktiv på forum väldigt länge och läste om allt. Det tycker jag alla borde göra. Minst ett år tycker jag man borde läsa på om ämnet och skapa en uppfattning vad man verkligen vill ha för resultat, klinik, läkare, storlek, osv.
 
 
 
 
Vet att flera frågat vad jag har för implantat.
Jag har Allergan ultra höga soft touch som är den fastaste sorten som finns i runda implantat. Texturerade, delvis bakom muskeln, 495cc.
Opererade mig på citadellkliniken av Jörg Bohn. Supernöjd med han som kirurg men lägger inte framför muskeln vilket är ett stort minus. Speciellt om man får kompliaktioner som kräver en framflytt som i mitt fall.
Men vid min korr fick jag allt gratis inkl nya implantat. I vanliga fall brukar man få betala 17-20000 för nya implantat under korr och 25000 vid enbart implantatsbyte


Kommentarer
malin

jag har också inplantat som jag gjorde för fem år sedan. jag har dock aldrig stött på någon som är dömande utan väldigt tvärt om. det mesta man får höra är väl mer att dom också vill.

jag älskar att älska mina bröst, vilket jag absolut inte gjorde innan.

om du ledsnat på träning så kör något pass. jag började på boxning när jag kände att det började gå på rutin och allt stod väldigt still. nu går jag på det två gånger i veckan och det är verkligen något jag vill satsa på. tycker det är så kul. ska även slänga in ett skivstångspass och sen göra resten på gym.

Svar: Alla i min närhet vill med operera brösten, men de är mer negativa när de gäller storlek. De enda de fokuserade på va att jag inte får välja förstora, de måste se naturliga ut osv. Sen efter op gav de många pikar de va förstora till min kropp osv. Men vem har rätt o säga så?
Därför berättade jag inte för nån att jag valde ännu större under korren.

Jag tror inte jag vill köra pass, känner inte de ger likamkt. Men om jag verkligen tröttnar på gymet är de bättre än inget :)
Malin

2014-02-10 @ 14:07:24
elin

Jag har också implantat och har nu fått ett barn till. Vad tycker su om dina bröst efter och hur såg brösten ut då du fick korrigera? För jag är själv inte helt nöjd. Gjordw mina också där men av cosmo. Och de är mycket penhar man betalar.

Svar: Mitt ena implantat hade knycklat sig så de va ett stort hål in i bröstet, men de försvann sen. Men kirirgen trodde de va kapsel men de va nog bara grov rippling. Annars va de fina men jag va samtidigt så missnöjd med storleken så en korr va värt :)
Ja de kostar ju massa :/ men förr eller senare får jag lägga ut de pengarna igen.
Malin

2014-02-10 @ 14:59:38
elin

Läste nu vad du tyclte om dem efter graviditeten :) sry.

2014-02-10 @ 15:01:17
Johanna

Är helt på din sida! Kommer också göra mina efter andra barnet nu! Och jag tycker också om när de är lite utöver set "naturliga" bara sexigt :o) dina är jättefina!

Svar: Tack så mkt!:) jag hoppas du blir nöjd sen, bra om du redan nu läser på. Kan varmt rekommendera forumet www.plastikoperationsforum.se. Massa snälla tjejer som ger råd o där lärde jag mog allt om operationen o insåg vad jag verkligen ville ha för resultat :)
Malin

2014-02-10 @ 21:37:25
Jennie

Hej Malin! Gillar din blogg. All träning. Är ett lika stort träningsfreak som du fast med lite mindre tid bara.. Vincent och våren tredje minsta lilla flicka är lika gammal. Våra född den 130613.
Hittade dig när jag maniskt läst om silikonbröst! Va helt emot dessa inlägg innan mina försvann efter tre barn. Ska tillägga att det va små innan, men runda fina och fylliga. Står inte ut längre med att va platt i bikini, det är värst. Att ha en tränad fin kropp men att vara platt helt upp till, som en pojk..
Har redan bokat tid nu på Art Clinic Jönköping. Känns så skönt att få det gjort.
Det var ditt inlägg här om brösten och hur du tycker..Som fick mig att känna att det är inte bara jag som tycker precis sådär.
Det roliga va att jag letade fakta om silikonbröst och fann en blogg med en mamma som är lika träningsgalen som jag.
Skillanden vara bara du har ett barn, jag tre. Du bor i en stad, jag på landet, hästgård, hästtjej. Men bara fem mil ifrån Växjö.

Schysst blogg.

Svar: Hej! Ja vad kul du hittade hit! Då har vi mkt gemensamt! :) Ja det är såå värt det! Mkt pengar men man får tillbaka så mkt av att va nöjd med sin kropp, jag hade aldrig känt mig riktigt hel med små akupor :)
Malin

2014-08-01 @ 08:06:48
Jenny

Åh tack för inlägget :) jag ska första brösten om 3 månader och letar efter bloggar som skriver om bröstförstoring. Ska träffa Dr Cosmo på Citadellkliniken nästa vecka. Annars har jag läst mycket på http://www.cosmedia.se/brostforstoring-brostimplantat/risker/, speciellt om risker..Vill fråga om hur ditt ärr ser ut idag? Syns det mycket eller lite? Är så rädd över att mitt ärr kommer att se gigantiskt ut...

Svar: Hej! Kan rekommendera forumet www.plastikoperationsforum.se. Där lärde jag mig allt. Mina ärr syns knappt o de brukar läka bra. Tänk på att peter bara lägger bakom muskeln och flyttar inte fram oavsett vilka problem du får. Vad jag lärt mig efter två op är att välja en kirurg som gör båda placeringarna. Bakomkirirgerna rekommenderar bakom till alla oavsett utgångsläge.
Malin

2014-09-15 @ 09:36:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0