Förslag?

Jag vet inte, men ni kanske inte tycker det är kul att hela tiden se egobilder på min kropp, att jag tränat och vad jag ätit hela tiden haha! Så om ni har några förslag på vad ni vill se mer i bloggen så kom gärna med förslag :) Nu är iofs min blogg rätt bred med inriktning på träning. Men om ni har nåt speciellt ni vill jag ska blogga/skriva om så tar jag tacksamt emot det :)
 
 
 
Här kommer en till selfie! Ett inlägg känns så mkt tråkigare utan någon bild :)


Kommentarer
Madeleine

Det var ju en blogg som tidigare handlade mkt om din bröstförstoring, men nu har det inte varit ngt alls om det. Vi som har följt dig hela vägen, tycker kanske att det vore kul och få se bilder på brösten efter en graviditet och att du berättar lite om förändringarna:)

Vore väldigt uppskattat. Kram på dig och lycka till.

Svar: Hej!
Jo de är nog många som vill se hur de förändras osv. Men den bloggen va lösenskyddad just av den anledningen att jag bara ville tjejer som va intresserade av bröstförstoring skulle se den. Så därför lägger jag inte ut bröstbilder där alla kan se. Men om du följt mig på pof kan du se bilder där :)
Malin

2014-02-02 @ 18:31:02
Jessica

Hur fungerar det när man beställer från amazon? Har fört mig att du har sagt att man ska fylla i för och få gratis frakt. Och hur är det med betalning? Betalar man direkt eller när man har fått varorna? ÄLSKAR bilbarnstolen du beställde och funderar på att beställa en nu när min dotter har vuxit ur babyskyddet

Svar: Hej!:)
Det är väldigt lätt att beställa därifrån. Man betalar direkt.
Allt därifrån har inte gratis frakt. Men när de står free delivery with prime är de gratis sålänge du handlar för minst 20-25 pund från det företaget.
Så denna stolen har gratis frakt.
Du lägger den i kassan (basket), sen när du kommer till kassan ska du fylla i alla uppgifter som vanligt så det är bara att följa stegen. Sen får du gå in på shipping metod och ändra till free delivery with prime. Då blir de gratis frakt och man kan se vad priset blir totalt i svenska kronor innan man godkänner :)

Du kan titta på denna stolen på youtube om du söker på den. Då ser du hur den ska fästas o om erat bälte räcker. Vårt bälte räcker inte runt ryggen när den är bakåtvänd men ska se om de går förlänge bältet.
Malin

2014-02-02 @ 19:33:43
Sara

Du kanske kan visa mer av din konst/tavlor, inredning och pyssel. Skulle vara kul med tips på proteinpulver,nyttiga recept och hälsosam snacks typ, haha. Jag skrev i början på veckan att jag blir sjukt peppad av att se att du själv tagit dig så långt i din träning. Nu har jag varit en vecka rökfri och köpte gymkort samt körde ett pass idag =) fick ryck och färga och klippte mitt eget hår oxå. Its time for change!!

Svar: Haha grym du är! Fortsätt så, du kommer tacka dig själv sen när resultaten kommer :)
Jag har inte målat på superlänge men kanske kan lägga upp lite jag gjort tidigare men ska så småningom måla en tavla jag tänkt göra länge :)

Snickerskakorna och kokosglassen är två favoriter jag har som är hälsosamma :) finna under katergorin recept. Men ska försöka hitta mer goda o nyttiga snacks :)

Malin

2014-02-02 @ 22:26:59
Charlotte

Hej! Hur kan man söka på dina bilder på POF? Har ungefär likadana bröst som du hade innan din bröstförstoring och vill ha samma storlek som dig... Tack för en bra blogg!

Svar: Hej! Tack så mkt :) Man måste va silvermedlem för o se bilder där. Men om du ger mig din mail jag kan skriva mitt användarnamn :) skriver de helst inte här. Kram
Malin

2014-02-03 @ 10:44:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0