Gäddhäng

En sak jag stört mig på i alla år är mina underarmar. Innan va det för de va så lösa och dallriga. Men nu har de blivit väldigt fasta. Men ändå är de stora och hänger. Eller de hänger inte för när jag spänner som på bilden är det hårt under armarna. Så tror aldrig de kommer bli smalare där. Förstår inte hur vissa kan ha så smala armar. Mycket är väl genetiskt för mina armar har alltid sett ut så. Men hade velat de va smalare. Alltid tyckt mina armar varit stora till min kropp. Nu är de väl ännu större när jag styrketränar, men de är smalare i avslappnad tillstånd så tror styrketräning är det enda sättet att iaf få fastare och smalare armar. Men gillar inte den bågen under.
 
Klippte inte bort Sasha haha. Hon ska väl klia sig eller nåt :)
Bilden åt höger är redigerad och hur jag hade önskat armarna såg ut
 


Kommentarer
Anonym

Är det inte bara att träna mycket triceps i kombination med cario o kost då? Det borde ju hjälpa. :) med tanke på hur mkt tid du lagt på magen och fått ett så fantastiskt resultat efter din graviditet så kanske det skulle hjälpa att träna triceps så som du tränat magen. :)

Svar: Jo jag kör ju triceps 1-2 gånger i veckan. Tror inte de är så bra o köra 5-6 dagar i veckan. Så kan inte göra så mkt mer känns de som. Förutom att ligga på ett underskott igen o förlora fett. Men de är inte fett egentligen utan tror jag jag har en lite kraftigare benstomme just vid armarna eller nåt..
Malin

2014-02-08 @ 18:30:37
Anonym

Cardio*

2014-02-08 @ 18:30:52
Anonym

Bågen kommer ju pga tricepsträning också!

2014-02-09 @ 10:17:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0