Good day

Jag är alltid riktigt seg i kroppen varje morgon, huvudet är väl mer på topp men jag har noll energi i kroppen. Antar det beror på att jag tränar mkt och att jag varje morgon vaknar av Vincent, så sover aldrig tills jag vaknar självmant. Men jag sover mina 7-8 timmar varje natt så det är jag glad över :) 
Sen vid lunch brukar jag piggna till och tagga för gymet hehe. 
 
Körde biceps, mage och cardio idag. Va längesen jag testade jogga så idag blev det 15 min intervaller på löpbandet, lite handstående och -300kcal på crossen, ett bra pass med andra ord. Har inte fått ont eller känt av nånting från joggningen så nu kanske min kropp är redo? Kanske ska våga mig på en joggingtur i elljusspåret bara för att se, om jag får ont får jag powerwalka istället. 
 
tänkte testa baka nya proteinbars ikväll. Har köpt torkade dadlar och mandel så de kommer nog bli riktigt goda denna gången. Åt två stycken idag innan träningen så nu är de slut. Blir lite som godis hehe. 
 
 


 


Kommentarer
Anonym

Hej Malin, vill bara berätta att köra cardio precis efter/samma pass som styrka kan va det värsta man kan göra.. Kör man cardio direkt efter ett styrkepass så bryter man bara ner musklerna, cardio ska man helst köra ett eget pass och inte samtidigt som styrka. Lycka till!

Svar: Hej! Jo men de vet ja :) men jag kör så lite cardio och inte så intensivt så de gör inget. Gör bara lågintensiv cardio. Sen hinner jag oftast inte träna två gånger på en dag och vill inte enbart köra cardio en dag :)
Malin

2014-02-11 @ 11:23:37
Emelie

Fast både malin och jag har ju kört cardio efter våra pass och vi har båda lyckats bygga muskler fastän vi kombinerat cardio/stryrketräning så det där tror jag är väldigt individuellt hur kroppen reagerar. Kollar du "anonym" på malin så ser du ju att hon lyckats bygga sjukt mycket muskler fastän hon kombinerat! :) Hon har ju knappats brytit ner några muskler, snarare tvärtom!

Svar: Ja det är ju väldigt inviduellt o alla bör köra det som funkar för en själv :) sålänge man får resultat gör man ju nåt rätt ^^
Malin

2014-02-11 @ 13:48:36
URL: http://www.misstrong.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0