Love H&M

Köpte ett vitt och mörkgrått linne på hm igår, satt väldigt bra och kostade bara 49 kr styck :) De sitter mkt snyggare än tex mitt ribbade linne från better bodies som kostade 300kr. Så jag tänker inte köpa linnen som är så dyra när de från bland annat hm sitter bättre o är mkt billigare. 

 
Testade denna träningströjan med som också satt bra. Men har två tröjor från hm o de får räcka :)
 
Här ser man hur sjukt pluffsig jag blivit om magen sen februari. Va mkt fastare i slutet av januari. Eller är det mensen som jag hoppas kommer snart, känns som den legat o dragit sig länge nu haha.
Längtar tills jag ska deffa ordentligt :) Taggad!





Kommentarer
Mrs V

Sitter skitsnyggt på dig. Beställde den tröjan för ett tag sen...använder inte den för sitter jättelöst :(
Annars brukar HM sitta tajt tycker jag.

Svar: Tack!:) haha jag hade med velat den satt löst, på gott o ont. Vill ha en smalare midja. Fast man ska va glad man är någorlunda fast iaf.
Malin

2014-02-25 @ 18:19:31
URL: http://boobluscious.blogg.se
Emelie

Haha, ja du har verkligen sjukt pluffsig mage malin! ;) Nej men jag vet hur det är själv, andra ser en jätte smal och fit medan man själv känner sig pösig vissa dagar. Jag ser i alla fall ingen pluffsighet i den magen inte :)

Svar: Haha jo jag är superfet ;) har känt mig pluffsig många dagar nu, om man jämför med ett tag sen men detdär går i vågor :)
Malin

2014-02-25 @ 20:04:11
URL: http://www.misstrong.blogg.se
Mrs V

Nej asså tro mig du hade inte velat :P
Tro mig, du är smalare och fastare än mig... det sitter fan bara löst på mig för jag är liten i benstommen... men jag har mer kroppsfet än vad du har.. garanterat... jag må va liten men det är fet bara.. haha... finare som du, smal med muskler :)

Svar: Hehe tack så mkt :) men det går förbränna fett rätt fort om man är strikt så du hinner bli superrippad till sommaren, hoppas bara du kan börja träna som vanligt snart. Men kosten gör det mesta :)
Malin

2014-02-26 @ 16:20:06
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0