Största målet

Jag älskar ju stora fylliga rumpor. Tycker nog inte de finns nåt sexigare på en tjej :P Så såklart vill man ju ha en sån själv. 
Jag tänker inte operera in implantat så enda sättet för att få en större rumpa är träning. Men det är svårt och tar tid. Men jag känner att rumpan blivit putigare men jag kommer aldrig få min drömrumpa utan en operation. Men jag får göra så gott jag kan med min träning. Så det är ett mål jag har med min träning. Nu handlar inte träningen om att bli smal utan att forma kroppen. Innan har mitt enda mål varit att bli av med fett och sen slutat träna när jag känt mig nöjd. Så det är viktigt att ha mål att sträva mot så man känner ett syfte med sin träning. 

En sak jag kan störa mig på är alla dessa redigerade bilder på instagram. På vissa bilder ser man så tydligt att de är redigerade. Sen får de personerna massa komplimanger o vill veta hur de gjorde osv. Men allt är ju bara fake, en databild som inte existerar. De personerna kan ju inte ta åt sig nåt av de komplimangerna när det ändå är fake? Man lurar sig själv helt enkelt. Eller de med stora rumpimplantat som säger de tränat sig till den rumpan, vem försöker de lura? Inget fel att operera sig, men tycker det är fel att ljuga o säga man tränat sig till det. 



 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0