Vita liberata

Har beställt hem denna brun utan solen och våtservetter till Vincent. Hoppas denna BUS är bra! Är i stort behov av färg :P
Annars tycker jag St Tropez är väldigt bra då den ger en väldigt naturlig färg och luktar inte så jättemkt. Men nackdelen är att den inte håller alls länge. Man får testa sig fram lite :)
 
 
 
 
Känner jag behöver piffas upp. Så när jag får hem BUSen så ska det smörjas, naglarna ska målas, ögonbrynen ska färgas och kanske även målar tårna. 

 
 


Kommentarer
Emelie

Jag använder Doves brun utan sol. Har alltid gjort det och tycker man blir jätte brun med den och sen håller länge, i alla fall för mig! :)

Svar: De va den första brun utan solen jag testat :) men tycker jag blev för fläckig av den. Eller va jag bara dålig på att smörja rätt hehe. Vet inte om de är samma Dove jag hade då, va nämligen 8 år sen jag testade :p
Malin

2014-02-21 @ 13:03:09
URL: http://www.misstrong.blogg.se
Mrs V

Färgar det inte av sig på kläder? Jag brukar använda brun utan sol men jag pallar inte så ofta längre då jag bara tycker det färgar av sig.
Vardagskläder, helt okej, svettas inte så mycket då, men det är ju dö jobbigt när man tränar... jag vågar inte ha några ljusa kläder på mig under träning. Tar av mig och ser insidan är helt brunt.. har förstört mina vita träningstopp (tur det är invändigt) men jag tycker sånt ändå är lite nasty.

Så vintern gitter jag inte. Smörjer du konternuligt eller bara till tilfällen.
För mycket jobb hålla sig brun och jämnt varje dag året runt med brun utan sol... tycker jag :P

Svar: För mig färgar de inte av sig nåt. Men man måste duscha av överflödig färg sen på morgonen. Det färgar bara av sig i sängkläderna så jag sover alltid på en handduk o har ett annat täcke.
Jag smörjer när jag orkar, kan bli från 2 gånger i veckan till 1 gång varannan vecka :)
Malin

2014-02-21 @ 13:26:57
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0