Wakii

Min tanke igår va att sova ut riktigt inatt. Blev inte riktigt så. La mig vid 23.00 men somnade vid tolvtiden. Vincent vaknade till tusen gånger inatt och började gnälla och somnade om fort. Vid halv två hade jag nog blivit väckt och fått gå upp 5 gånger. Sen fick han en flaska, gnällde några gånger till. 
Jag har väldigt svårt att somna oftast, så jag somnar inte alltid om direkt. Vid halv två låg jag och drog mig i kanske 40min. Så en riktig skitnatt! 
Vet inte varför han börjar gnälla på nätterna. Han har sovit som en prinsessa hela nätterna innan utan ett ljud. Jobbigt man inte vet vad det beror på så man kan göra nåt åt det. 

Katterna hade tagit min plats med. De brukar inte sova tsm såhär :)


Kommentarer
Josse

Noelia har också varit sån en period nu. Vet att de är inne i en ny fas igen som håller i sig i drygt en månad. Sen vet man ju aldrig riktigt om det beror på det eller något annat!

Svar: Ja det kan ju va många saker. Kanske tanden eller magen osv.
Men allt är oftast övergående :)
Malin

2014-02-27 @ 09:18:50
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Sofia

Usch det är jobbigt när de sover dåligt. Min erfarenhet är att tänderna typ växer på natten, var gång vår kille fått tänder har han vaknat o vart ledsen på nätterna, så jag tänker de är pga tänderna sömnen blir sämre. Tror även att de börjar drömma mardrömmar runt 8 månader så en kombination av tänder å mardrömmar är kanske inte så kul, varken för barnet eller mamman;) lycka till å hoppas han sover bättre snart:-)

Svar: Ja det kan ju va tänderna som stör hans sömn. Så inte mkt man kan göra just nu.
Fast mardrömmar tror jag han haft sen han va bebis. Han har då och då börjat gapskrika mitt i sömnen och sen somnat om igen.
Malin

2014-02-27 @ 18:57:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0