2014

2013 va ett toppenår! Jag hoppas 2014 slår det men det tror jag! Jag känner mig lycklig, jag är tacksam över vad jag har och det är verkligen bra för en själv att få tänka på sig själv ordentligt som jag gör nu. Nu har jag inget jobb att gå till och det gör att jag har mycket energi över till annat. Jag har aldrig gillat att jobba, att va hemmafru är min dröm haha! Men samtidigt älskar jag tjäna pengar och kunna göra det jag vill med dom. Därför har jag inte tyckt det varit viktigt att jag hittar mitt absoluta drömjobb. Huvudsaken tycker jag är att man tjänar hyffsat bra och att det inte är en plåga att gå till jobbet. Jag har trivts på nästan alla mina jobb, så jag kommer aldrig plugga. Tycker det är onödigt att lägga flera hundratusen som aldrig kommer kunnas betalas tillbaka om man inte får ett toppjobb och när man inte har ett speciellt yrke man brinner för. Jag skulle älska att jobba i klädbutik, jag har erfarenheten så hoppas det nappar någon gång. Kommer iaf söka jobb i klädbutiker i sommar. Samtidigt är det sällan heltid i butik. Jag vill verkligen ha ett heltidsjobb och ha den tryggheten och slippa akassa och arbetsförmedling :( Har nästan bara haft ströjobb, lite timmar där och timmar där. Och det ger ingen trygghet, jag känner en stor stress dagligen när jag inte har ett tryggt jobb och nåt som tyngt mig i många år. Men nu börjat lågkonjuturen försvinna så kanske hittar jag mitt heltidsjobb i år? Jag hoppas på det :) Är iaf glad jag har några jobb att gå till, men det är så få timmar...
 
 
Kanske blir det deltid på trygghansas kontorsservice? Det är ändå ett väldigt kul jobb och finns bara 1-2 tjänster i det yrket i Växjö. Man har väldigt mycket ansvar över hela trygghansa kontoret och sköter i stort sett allt med personal, entrepenrörer, post och alla kontorsmaterial/möbler. Man fixar passerkort, fotar alla anställda, möblerar, köper in saker. Så ett väldigt givande jobb. MEN det är bara deltid och inget som funkar i längden..
 
Ska skaffa ett fint svall igen!
 
Vill åka till Liseberg i sommar
 
Åka inlines och hoppas vi får en helt underbar sommar!
 
Vincent kan säkert gå i sommar. Så spännande och denna sommaren kommer inte bli sig lik någon sommar vi haft :)
 
I vinter vill vi resa långt långt bort nånstans. Om vi ska resa så blir det detta året eller början på nästa innan Vincent fyller 2 år.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0