5 år

När man tänker tillbaka från då jag har Danny träffades så känns det ändå inte som 5 år, men samtidigt har man gjort rätt mycket tillsammans. Vi har varit på 4 resor tillsammans och det kommer bli många fler. Jag är en person som älskar att resa. En dröm hade varit att jobba utomlands med djur. Typ på zafari eller hjälpa vilda djur. Men det blir svårt nu när man har familj :) Men nån gång hade jag velat ta en jorden runt resa. Kanske sen när jag och Danny är gamla och barnen flyttat hemifrån om de pengarna finns. 
 

Jag tycker att vårt förhållande utvecklas hela tiden. Nu när vi har barn känner jag att vi är en familj. Jag vet var jag har Danny mer och kan slappna av. Vi har båda stort intresse för styrketräning vilket är väldigt kul! Synd vi inte hade det innan Vincent kom för så hade vi kunnat träna ihop mer. Men vi kanske ska träna på lördag ihop :)
 
Den bästa resan vi har gjort tycker jag är Cypern 2012. Då va vi där 2 veckor, hade perfekt väder, vi festade och gick lite barrundor, shoppade, havet va superfint.
 
 
Cypern 2009
 
Tunisien 2010
 
Cypern 2012
 
Grekland 2012


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0