5 hela år tillsammans

Idag är det vår 5 årsdag! Det känns mer speciellt på nåt sätt för 5 känns som ett jämnt nummer :P 
Men vi brukar inte fira våra årsdagar med nåt speciellt. Blir typ att vi går på bio och äter på restaurang eller gör nån god mat hemma bara. I år ska jag laga trerätters sen ska Danny köpa ett par byxor till mig som jag velat ha länge :) 
 
 
Men om jag fått välja hade jag gärna åkt på spa och bott på hotell. Men det kostar och det blir svårt med Vincent. För vi är inte redo att lämna han över natten än trots att han sover bra hela nätterna. Nästa år kanske :) 
Eller om jag fått välja nåt ännu bättre hade jag velat gifta mig utomlands nånstans :) Vi kommer iaf gifta oss borgligt, ingen av oss är så förtjust i kyrkan och den religiösa biten. Vill gifta mig på sommaren utomhus bland vacker natur. Om det nu blir av, det kostar ju med en himla massa :S 
 
 
Här hade vi varit ihop i några månader. Då bodde vi på hotell i Helsingborg under påsken. Om jag minns rätt så va det den gången vi helt slumpvis stötte på mina föräldrar som också hade bokat ett rum på exakt samma hotell och dag :P Så de bjöd oss på trerätters där, kunde inte blivit bättre ;)
 
 
 
Liseberg! Vill åka dit igen! :) Kanske i sommar?
 
Choklad för en månad framåt
 
Älskar dig! Hoppas det kommer bli många och underbara år till med dig!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0