5 month later

Jag kommer ihåg i slutet av augusti när jag precis börjat träna på gymet, att jag ville Danny skulle ta riktiga formbilder för att sen kunna jämföra. Då tyckte jag att jag va smal och att det inte lär hända sådär jättemkt.
Man vänjer ju sig fort vid sin kropp och tror många känner sig smala fort efter förlossningen för man är ju van att vara superstor :) Men det är mycket som har hänt sen dedär första riktiga bilderna togs. Styrketräning is the shit! Känner inte alls jag vill köra pass längre som jag gjorde innan, har fått en ny passion för styrketräning och jag gillar att köra mitt race och min takt. Sen känner jag inte att pass ger alls lika mycket. Tror ett rent och tungt styrkepass ger mkt mer än ett konditionspass, om man nu inte är ute efter just konditionen. Men det beror helt på vilka mål man har med sin träning. Jag vill forma min kropp och det går endast med styrketräning.
De som bygger muskler undviker just högintensiv cardio för det bryter ner musklerna för mkt, utan man ska helst kunna prata och ha en lagom puls för bästa förbränning. Men detdär med vilken puls man bör ha är jag inte insatt i. Har ingen pulsklocka så kan ändå inte mäta den. Men vet att det är väldigt vanligt att gå tex powerwalks under deff då man just vill behålla musklerna och inte bryta ner dom som lätt kanske händer vid ett intensivt spinningpass.
 
 
 


Kommentarer
Madeleine

Vad hette de baren du åt med lite kolhydrater? märke?

Svar: Den heter questbar :)
Malin

2014-01-24 @ 19:06:01
malin

Det är verkligen grymma resultat du gjort på den tiden! Jag är verkligen ingen gymmäniska men älskar body pump men är ju långt ifrån dina resultat och då är det ändå ett år sedan jag fick min dotter. Vill också ha tillbaka min rumpa som typ försvunnitnu när jag gått ner mmina mammakilon =/ men grym är du iaf!

Svar: Tack så mkt söta du! Bodypump ger mer uthållighet då de är många reps o lättare vikter då man i stort sett kör en timme i sträck med väldigt lite vila. Så jag tror du skulle få mkt mer resultat o köra på gymet :)
Ja rumpan blev ju superstor under graviditet o sen försvann den när man gick ner. Man för försöka få muskler där iaf så kanske den bli liite större :)
Malin

2014-01-24 @ 21:56:35
Johanna

Jag vill verkligen berömma dig för dina fina resultat!
Otroligt motiverande att gå in på din blogg!
Keep up the good work! :)

Svar: Tusen tack! <3
Malin

2014-01-25 @ 04:50:59
Miss Anastasia

Malin du är så grymt duktig!! Vilket jobb du gjort :)
Och det bästa av allt du inspirerar verkligen till ett hälsosamt liv!
Jag brukar visa upp din blogg för kompisar som är/har varit gravida och ska komma i form, "titta vad hon lyckats med på en rätt kort tid!! Du kan med" de tappar lite hakan ;)

Svar: Tack så mkt! Vad kul att höra! :) Det är ju kul att inspirera just mammor att man fortfarande kan få tillbaka sin kropp och att den inte behöver förstöras för alltid. Sen kan man ju ha otur också och få mkt överskottshud osv. Men om man bara ändrar sina vanor händer mkt :)
Malin

2014-01-25 @ 09:53:23
Anonym

Men nyss skrev du ett inlägg om att intervallstränings var bra? Och när man är på hög intervallen så kan man ju knappast andas och prata med andra, men sen helt plötsligt så ska man kunna prata med andra och ta det lugnt om man vilpl behålla musklerna? Förstår inte riktigt vad du menar..

Svar: Ja intervallträning är bra och ger mer än om man håller samma takt hela tiden. Men inte när man är ute efter att bygga muskler utan när man mer är ute efter att gå ner. Jag lär mig nytt hela tiden så nu kör jag ingen högintensiv cardio just för att jag vill bygga muskler. Men annars är intervallträning en bra träning för förbränning.
Malin

2014-01-25 @ 16:51:09
Anonym

Okej! Hur mcket motstånd kör du på tex Cross trainern då och hur länge? För jag vill gärna bygga muskler men samtidigt gå ner i fett för jag har lite extra kilo.

Svar: Vet inte om alla crosstrainer räknar samma motstånd men jag kör alltid intervall där motstånd är 3-och motstånd 11 och 2-med motstånd 14-16.
Kör inte så jag blir superandfådd så motståndet beror på vilken kondis man har :)
Malin

2014-01-25 @ 17:33:13
Anonym

Men om du vill bygga muskler ska du väl inte köra intervall isåfall eller? :) Kör du aldrig på samma motstånd?

Svar: Fast jag kör inte superhårt i intervaller utan bara har olika motstånd. Men jag blir aldrig sådär superandfådd :)
Jag kör sällan på samma motstånd då jag läst de är effektivare med intervaller.
Jag har kört mer hård cardio nu under deff som man kanske inte ska göra för mkt heller. Men nu när jag ska äta mer kommer jag fokusera mer på styrketräning :)
Men är inte så insatt i hur mkt o intensiv cardio som är bäst så man får testa sig fram vad som funkar
Malin

2014-01-25 @ 18:22:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0