Ass workout

Idag ska rumpan får jobba igen, roligt men jobbigt pass! Har inte haft ont i knäna på ett tag så all stretchning kanske hjälp, sen har jag ändå kört utfall och knäböj. Men jag får ta det lugnt och öka vikterna långsamt. Tänkte testa lite andra övningar idag. Ska se om jag hittar den på nätet så jag kan visa. 
Älskar när det bränner i rumpan, men jag får sällan träningsvärk i nedre delen av rumpan, är ju där jag vill det ska växa. Nån som har ett bra tips på övning som verkligen tar vid vecket och upp? Knäböj ska ju ta hela rumpan men känner nada där. Så jag tar tacksam emot tips :) Men annars har jag kört i stort sett de flesta rumpövningar på gymet.
 
 
Rumpan har blivit större upptill. Men den har bannemej inte vuxit nertill haha
 
 

Ladda med massa mat innan passet. Gillar att äta ordentligt innan träningen. Bättre än mackor med ost eller flingor jag alltid åt innan :)



 


Kommentarer
Josse

Tänker på att du skriver att du gärna vill att musklerna blir större nedifrån och upp, du tror inte att man måste träna upp utifrån låren och in för att man ska få en del av det putet? Tänker att det borde vara så man bygger upp om man nu vill "lyfta" rumpan. Att fylligheten kommer tvärsöver och inte nerifrån (om inte man möjligtvis fyller på med lite annat i rumpan så klart). Inbillar mig att det kan vara ett sätt eftersom hela rumpmuskeln går uppifrån och ner, ser inte hur man fysiskt möjligt skulle kunna bygga extra vid en speciell punkt på muskeln när den går över hela gumpen om du förstår hur jag menar. Men det är bara en tanke jag haft när jag kollat anatomin för det :)

Svar: Ja de är svårt o hitta övningar som tar just där. Har fått rätt stora lårmuskler, speciellt baksidan. O de gör att rumpan ser ännu mindre ut :P men svårt o inte teäna baksida lår i rumpövningarna.
Malin

2014-01-29 @ 13:11:45
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Anonym

http://matforsmaa.blogspot.no/

2014-01-29 @ 13:14:52
Sara

Hej! Jag upptäckte din blogg för ca en månad sedan och älskar den! Jag är 28 och har inga barn. Alltid varit smal fram till för 4 år sedan. Började äta mer och ämnesomsättningen förändrades. Saknar min slankare kropp och vill känna mig stark! Du har inspirerat mig otroligt. Har slutat röka för några dagar sedan och ska köpa gymkort i helgen. Ville bara säga att du är grym! =) Kram

Svar: Hej!
Tack så jättemkt. Grattis till att du slutat röka och ska börja träna! Kul att jag har inpsirerat. När du väl blir insatt i träningen och ser resultat kommer du inte kunna sluta. Det är beroende ;) kram
Malin

2014-01-29 @ 13:25:06
E

Hej Malin :)
På siten www.improveyourfemalecurves.com finns jättemkt bra fakta. Bland annat denna länk som förklarar det där du klagat på om att det går inåt sidorna på rumpan och om det går att göra något åt:
http://improveyourfemalecurves.com/2013/12/17/butt-dents/
även denn guide förklarar en viktig sak:
http://improveyourfemalecurves.com/2012/04/01/train-your-butt-ugly-syndrome-part-1/
Här är samtliga artiklar för röven:
http://improveyourfemalecurves.com/2012/04/01/train-your-butt-ugly-syndrome-part-1/
Kämpa på :D!

Svar: Hej! Tack så mkt för länkarna. Ska kika igenom de senare ikväll:) 👍
Malin

2014-01-29 @ 19:40:13
E

Sista länken blev fel och skulle vara
http://improveyourfemalecurves.com/booty-articles/
:).
Btw du är jätteduktig!

2014-01-29 @ 19:41:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0