Dag 10

En vilodag idag med. Känns faktiskt väldigt bra att låta kroppen vila ordentligt. Så har inte dåligt samvete, är extra peppad imån istället då värken i ryggen är nästan helt borta och knäna känns bra. Men får ändå ta det lugnt så värken inte kommer tillbaka. 

Fick mitt tapoutlinne idag med. Är väldigt snabb leverans på sportamore. 
Jag gillar linnet mkt, de satt tajt och gav en fin form men det är kass kvalite. Va ett litet hål vid sidan och trycket har jag läst kan förstöras när man tvättar det. Och eftersom det är ribbat tyg så spricker tyget som ger det en liten sliten look. Så för 300kr tycker jag ett linne ska ha bra kvalite. Men jag gillar det så pass mycket att jag ändå kommer behålla det. Men trycket på mmsports ribbade linnen har mkt bättre kvalite men de är istället för korta :P



Idag har jag ätit nyttigt men ikväll blir det kokosglass och då drar ju kalorierna iväg endel ;) men det är nyttiga fetter och ett hälsosamt snack istället för vanlig glass :) 

Dagens kost:

Frukost: gröt + en kaffe

Lunch: quornbullar, bön-linsröra, kokt blomkål och broccoli

Mellanmål: Kvargröra och ett äpple

Middag: linssoppa

Kvällsmål: kokosglass


Idag har jag uteslutit alla frön i min gröt och kvarg då jag läst att man kan bli uppsvälld av för mkt fibrer. Nu är jag faktiskt knappt nåt uppsvälld så ska testa va utan fröna ett tag o sen äta det igen så vet jag im det beror på dom. Eller är det fibrer i frön? XD. Gröten har ju medmjt fibrer men jag älskar min gröt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0