Dag 21

Idag känner jag att jag ätit för lite. Beror mkt på att det är tomt i kylskåpet, ska storhandla imån, jippii!
Har fullt upp imån och fasar över morgonen. Vid 09.00 ska jag och Vincent till lasarettet och titta på min leverfläck på insidan av tån och förhoppningsvis ta bort den. Vill verkligen inte då det gjorde så satans ont sist.. Sen måste jag upp tidigt, inte kul :P Sen på eftermiddagen ska vi besikta vår bil för första gången, men tror de kommer gå bra. Sen blir det babyproffsen och storhandla och till sist träna.  

Idag gick det bra att träna, slog nog rekord i handstående, i början går de oftast bra men när man försökt ett tag blir man rätt trött och inte lika fokuserad. Det som är mitt största problem nu är att hålla balansen på händer, man måste ha full fokus hela tiden, men nu vet jag var jag har min tyngdpunkt :) sen hade jag ju mitt cardiopass idag men crossmaskinerna va upptagna hela tiden så gjorde 4 set tabata istället och roddmaskinen. 

Hörlurarna är grymma, bra ljud och man blir mer inne i sitt när man inte hör nån runtom. Men de blev bara rätt svettigt vid öronen. 


Dagens kost och träning:

Frukost: Gröt

Lunch: Tacosallad

Mellanmål: kvargröra, en stor sked jordnötssmör och en banan

Träning: triceps, mage och cardio

Middag: Linssoppa

Kvällsmål: en stor portion proteinglass


Sen tänkte jag bara säga det är jättekul med alla frågor ni ställt idag. Ska försöka svara på alla imån! :) 





Kommentarer
Anna

Hej!
Hur gör du din proteinglass? Har läst att du gjort glass fast med kokos i men den verkar vara mer fast? Är detta samma glass eller är den annorlunda på något sätt? Ser väldigt god ut! :)

Svar: Hej. Det är samma glass men igår tog jag mindre kokos i för att minska lite på kalorierna :) kokosflingor innehåller väldigt mkt kalorier. Sen använder jag koksmjölk light som inte innehåller så mkt kalorier :)
Malin

2014-01-22 @ 14:42:18
Anna

Men hade du inte den i frysen? För den ser så lös ut? :) Använde inte du kokosgrädde?

Svar: Jo de stämmer. Eller jag har burken i kylskåp ett dygn och då blir de som grädde. Sen har jag den i frysen. Men igår hann vi inte ha den i frysen så länge :) sen har jag ca 1 dl proteinpulver och igår även kakao i :)
Malin

2014-01-22 @ 16:00:07
Anonym

Är den glassen nyttig? Eller är det mycket fett i den? Går det bra att ha den som kvällsmål innan läggdags?

Svar: Den är nyttig då den innehåller väldigt bra fetter = kokos. Men det är mkt fett så den är rätt kaloririk beroende på hur mkt kokosflingor du tar. Men du kan ta bara light kokosmjölk och ha i kylen ett dygn, blanda med tex vanilj proteinpulver och låt stå i frysen lite så blir de också väldigt gott och kalorisnålare med proteinrikt :)
Malin

2014-01-23 @ 17:50:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0