Dag 29

Väldigt bra pass idag, men bra kostdag? Njaaae, titta längre ner ;)
Har känts som helg idag bara för Danny är hemma, och han kommer va hemma imån med. Så vi kände vi ville unna oss lite ikväll. Men nu är jag inte sådär supersugen så sparar kanske lite till imån. 

Kände av endorfinerna av min träning under passet idag. Man känner sån lycka när man ser sig i spegeln och man känner sig så stark. Jag har sagt det innan men jag är så nöjd med min kropp! Och det gör att hela mitt välmående förbättrats då jag väldigt sällan stör mig på min kropp. Om jag börjar få negativa tankar så tänker jag bara på hur jag kände nån dag tidigare. För man kan va väldigt uppsvälld ibland och ha dåliga dagar. Men då är de bara att komma till insikt att man faktiskt är nöjd. Jag hoppas ni med kan finna det roliga med träning, oavsett träningsform. När man ser resultaten kan man inte sluta, och resultat kan komma väldigt fort om man gör det helhjärtat :)



Dagens kost och träning:

Frukost: gröt

Lunch: quornfile, bön/linsröra, potatis, sallad

Träning: rumpa, axlar och cardio

Mellanmål: kvargröra

Middag: linssoppa

Kvällsmål: en semla och naturgodis

Allt är inräknat i shapeup förutom naturgodiset :)





Kommentarer
Josse

Herregud nej, idag var en riktig skitdag för mig! Fika på fika, kan inte bli mycket värre. Men jag ska fortsätta köra utan socker sen och så fort amningen trappas ner ska jag köra ordentligare och ta bort det mesta av kolhydraterna. Kan ju hoppas att det kanske är lagom till din nästa deff-period! ;)

Svar: Ne de viktiga är att man kör på nytt imån :) att man inte tänker att man likaväl kan fortsätta äta :) en dag fross gör inget :P
Jag kommer nog köra mer strikt igen nångång i april och kanske köra strikt i 2 månader :)
Malin

2014-01-29 @ 21:21:39
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0