Dag 5

Kunde köra ben och rumpa idag iaf, men skippade hipthrust. Istället testade jag en ny övning, bulgariska utfall med 5kg hantel i varje arm. Hade ena foten på två stepbrädor. Men jag har så dåligt balans med den övningen sen känner jag nästan mer i benet som ligger på stepbrädorna och sen ovansida lår. Inte mkt i rumpan. Men får träna upp låren kanske så de kommer ikapp rumpan. 
Blev även donkeykicks med vikter, kände jag fick bra kontakt med rumpan idag i den övningen. Efter styrkepasset blev det crossen -300kcal. Svettades som en gris idag!! Hade ju min långarmade och man stinker verkligen svett med den tröjan. Såndär stark svettlukt. Tycker inte det är så kul för man vet ju att de runt mig tänker samma som mig när de står nån med stark svettlukt jämte :P Men på ett gym är det ändå okey hehe. 

Hoppas putmagen försvinner till sommaren. Vid revbenen vill jag det ska gå rakt ner


Dagens kost och träning:

Frukost: Gröt

Lunch: linssoppa + 2 finncrisp

Träning: ben, rumpa och cardio

Efter träning: en proteinshake

Middag: bön/linsröra, blomkål+ broccoli och quornbullar

Övrigt: kokosglass och finncrisp

Gick upp så sent idag (halv 11) då Vincent vaknade efter 6 så jag va uppe 1-2 timmar där. Så då blev det bara en proteinshake som mellanmål. 



Kommentarer
Anna

Grym du e!
Undrar så vart du köpt dina leopard
printade tights fr Nike?

mvh Anna.

Svar: Tack :) köpte de på nikes hemsida :) men de låg inte bland träningstights utan bland vardagskläder.
Malin

2014-01-05 @ 19:50:38
Josse

Har du testat att hålla handtagen mitt på crossen, luta dig bakåt så långt det går samtidigt och sedan köra järnet med fötterna? Då MÅSTE du känna hur det svider i rumpan, speciellt upptill! Jag brukar köra den som avslut när jag vill avsluta med rejäl flås och svidande ont. Funkar för min gump, men man klarar knappt någon minut! :D testa nästa gång vetja!

Svar: Ne de har jag aldrig testat :) ska göra det imån! :) men känner du inte mer i låren då? Kan testa den i några minuter på högt motstånd :)
Malin

2014-01-05 @ 20:46:26
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Josse

Nah, gjorde säkert det i början men det blir jävligast därbak!! ;) ju längre bak man lutar sig och ju mer du böjer på benen samtidigt desto mer tar det. Men det kanske är som du säger, att man behöver träna upp låren en del först för att klara det såpass att det hinner ta därbak? Jag har alltid tränat framsida lår för att slippa vrida knäskålarna ur led fler ggr (gått sådär men ändå!) så jag har inte funderat så mkt över styrkan i dem. Men kanhända har jag lite starkare lårmuskler än hos gemene man för när jag ror ser jag många ge upp just för att benen inte orkar. Men det är bara spekulationer :) lycka till imorgon och berätta gärna hur det gick!! :D

Svar: Hehe jag ska testa det :) får hoppas jag inte har träningsvärk imån bara ;)
Man kan ju göra intervaller med där man gör som du skrev i två minuter o sen lugnt tempo i två min osv. De borde trötta ut musklerna :)
Malin

2014-01-06 @ 00:11:23
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0