Dag 8

Känner mig trött i kroppen. Ont i ryggen och hade lite ont i halsen idag som nu är borta. Tänkte jag ska vila både imån och på fredag från träningen. Tror inte jag har haft två vilodagar i rad sen jag började träna haha. Egentligen borde jag vilat kroppen mer, speciellt när jag haft ont i ryggen en vecka nu. 
Så jag får vila tills jag känner mig helt utvilad i kroppen. Den behöver ju vila med för att utvecklas. 
Kände mig rätt seg på gymet, men eftersom jag ska va borta från gymet i minst 2 dagar så ville jag köra ordentligt. Så idag blev det triceps, rygg och cardio. Rumpa och axlar får jag köra nästa gång istället. Men trots jag va trött och seg så körde jag lite tyngre. 
Tog 12kg i hantelrodd. Började med 8 kilos hantlar och är nu på 12 kg :) men körde bara 10x4 set. 
Sen gjorde jag rekord i plankan, så det blev en på 2.5minut och sen en efter det där jag vickar fram och tillbaka. För att orka stå i plankan länge är det viktigt att tänka på andningen. Försökte slappna av i andningen och fokusera väldigt mkt. Får se om jag orkar 3 minuter nästa gång :)

Perfekt kostdag idag med. Rätt kul man landar på -500kcal utan att end planera eller tänka på det. Utan jag äter det jag brukar och tränar fritt och ändå landar jag perfekt i slutet av dagen :) Sen är jag nöjd med fördelningen av protein, kolhydrater och fett. 


Börjat älska granatäpple. Innehållet massa antioxidanter och sägs förebygga cancer. Sen unnar jag mig marinerade vitlöksklyftor, fetaost, champinjoner och tomater från tapasbaren på Ica som jag hade i min omelett ikväll. 




Dagens kost:

Frukost: Gröt

Lunch: linssoppa med 3 finncrisp

Mellanmål 1: En kvarg med proteinpulver

Träning: triceps, rygg, cardio

Mellanmål 2: 1 proteinshake och ett granstäpple

Middag: Omelett

Kvällsmål: (kanske en mango)




Kommentarer
Johanna

När jag va gravid fick jag carving på granatäpple, o jag älskar det fortfarande, tack gode inget craving längre för det tar såååå lång tid o fixa sig en skål, lättare o ta en banan liksom haha

Svar: Haha ja det tar ju lite tid. Men såg ett klipp på youtube hur man bäst får ur kärnorna. Men skär ett kors över äpplet, bara genom skalet och sen knäcker den i fyra delar. Får se om det underlättar :)
Malin

2014-01-08 @ 21:54:45
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0