Dagens lunch

Nu kan jag ta mkt bättre bilder med mobilen. Vad behöver jag kameran till nu?;) 
Är iaf väldigt skönt man kan ta klara bilder med mobilen då jag kan tycka det är skönt att mobilblogga ibland. 
Sen blir de väl mkt bättre gymbilder som jag tar endel :) 


Denna lunchen innehåller ca 300 kalorier. 


Kommentarer
malin

Hej malin! Följt dig från och till även sen den andra bloggen du hade. Nyfiken ang dina bröst, om dem har ändrats mycket efter graviditeten? Har gjort mina med, men vill göra om (större), men osäker på om man ska vänta tills man fått barn eller inte. Tacksam för svar men förstår om du inte gör det :)

2014-01-21 @ 12:14:37
URL: http://malinsofias.blogg.se
Belovely

Hej!
Mina bröst har påverkats men inte så mkt att jag behöver fixa dom. Har fått lite db på ena bröstet, mer kännbar rippling pga stt jag gått ner i vikt och de är mindre fylliga upptill. Sen är de osymetriska men de har de alltid varit :)
Men jag är fortfarande nöjd med dom så de är tur jag slipper fixa dom. Men det är en chansning. Men om du har lite egen vävnad så tror jag inte de förändras supermkt. Om du vill ha barn snart hade jag dock väntat. För huden blir endel uttöjd av mjölken så då kanske man vill fylla ut det ordentligt sen.

2014-01-21 @ 12:19:40
URL: http://BeLovely.blogg.se
Malin

Tusen tack för ditt svar. Jag vet inte när jag vill ha de riktigt. Lär nog dröja nått år till.. Men visst har du gjort dem mer än en gång? Eller de va pga dp och rippling? Har inte så mkt eget, tappat en del sen ja tog extra tag i träningen med, så de och att man vant sig under dessa två åren har gjort att jag göra vill göra större..

Svar: Ah jag korrigerade en gång 2011 pga rippling och då fick jag en storlek större och fastare implamtat :)om det dröjer flera år hade jag gjort om dom nu om du inte trivs med dom alls, för de behöver ju inte påverkas av en graviditet. men det är en chansning detdär. Är ju synd om du behöver fixa dom igen sen. men man vill ju trivas med dom hela tiden. Sen ska du kanske ha flera barn och så då blir det kanske samma sak efter ditt första barn att du bör vänta till efter barn nummer två. Och då har de plötsligt gått massa år :)
Malin

2014-01-23 @ 15:39:33
Malin

Tusen tack för dina svar :) tänkte gå på en konsultation och rådfråga min läkare samt prova större :) så hopas på fler kloks svar som kan hjälpa mig med mitt val :)

Svar: Lycka till! :) alltid spännande dedär. Men de finns bara så många val hit o dit :)
Malin

2014-01-24 @ 17:23:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0