Formbilder

Snart har det gått 7 månader sen förlossningen. Nu känner jag att det faktiskt va längesen jag födde och har tagit avstånd från det. Så nu börjar man redan längta till nästa graviditet och förlossning haha. Saknar gravidmagen och resan man tar när det blir ett plus på stickan. MEN det får vänta ett tag till :P Jag vill hinna resa och göra saker med Vincent innan. I sommar hade vi tänkt göra mer utflykter som vi ser fram emot. Och jag tänker inte va gravid i sommar! Jag ska njuta av min kropp jag jobbat så hårt för och jag ska använda alla sommarkläder som inte gick på denna sommaren :) Vi vill ju helst ha ett vårbarn nästa gång med då jag tycker det är såå skönt att Danny kan ta sin semester i samband med förlossningen och att man har en hel sommar ihop. Så i slutet av maj, början på juni skulle vara en perfekt tid så man hinner läka till sommaren :)
 
 
 
Såhär lite underhudsfett har jag nog aldrig haft!
Aldrig varit nöjdare med min kropp som jag är idag. Känslan att vara nöjd med sin kropp och må bra när man sätter på kläder är obeskrivlig. Blir så många störningsmoment i vardagen annars om man hatar sin kropp.
Men jag känner det har varit för lätt och vill ha en utmaning. Eftersom jag har så mkt egentid och inte har ett heltidsjobb så har man ju energin till träning och planering av mat. Jag vill det ska va en utmaning för då känner man sig mer stolt. Får väl se sen när jag börjar jobba ordentligt :) Men därför försöker jag sätta mål som tar tid att klara, för när man klarar sina mål så mår iaf jag bra och blir starkare både fysiskt och psykiskt.
Handstående är ett mål och chins är ett annat, just för att de är övningar som tar tid och är väldigt svåra att klara. Att klara chins med sin kroppsvikt kräver mycket styrka och teknik och att klara att stå på händer länge kräver en enorm balans och kroppskontroll. Så när jag klarar de två sakerna kommer jag bli stolt över mig själv. Men jag är en bra bit på vägen. Chins klarar jag med 10 kilos hjälp x10rep x3 set och handstående över 10 sekunder utan hjälp.
 
 


Kommentarer
Tessan

Följt din blogg under lång tid och det är kul att se din utveckling och ditt intresse för gymmet. Du har fått en jättefin fitness kropp 😊👍

Svar: Tack ska du ha😊:)
Malin

2014-01-24 @ 11:35:22
Johanna

Vad grym du är!! Jag har också följt dig länge och vet att du hoppades på att ungefär komma tillbaka till din gamla kropp efter din graviditet, men du har ju lyckats med så jäkla mycket mer! Du ska vara riktigt stolt över allt du åstadkommit :)

Svar: Tusen tack! Ja jag va ju orolig om jag nånsin kommer få tillbaka min form eller om magen skulle bli fast igen, så är glad jag hade turen att magen dragit ihop sig så bra :)
Malin

2014-01-24 @ 14:53:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0