Instagram

Jag är väldigt aktiv på instagram. Den har med blivit mer träningsinriktad precis som bloggen. Men jag tycker det är väldigt kul att följa och skriva med folk som har samma intresse som mig. Att se andras utveckling och hur de gör osv. Mitt konto växer hela tiden och får nya följare hela tiden vilket är kul. Fast hade varit kul med ett jättestort konto, samma sak som att det skulle va superkul med en jättestor blogg. Att kunna nå ut till massvis med människor är väldigt kul. Men jag har rätt många följare och läsare med tanke på att jag inte haft instagram så jättelänge och bloggen drygt ett år, så de tycker jag är jättekul. Mkt roligare att uppdatera när man vet de är många som läser den och finner det intressant :)

Några av mina mest gillade bilder på instagram. Folk tycker det är kul att se transformations så det är kul att bjuda på det ibland :)


Fick en liten shoutout igår. Känns på ett sätt väldigt kul och rörande att jag kan hamna på konton som är till för att inspirera andra. Att andra ser mig som en inspiration. Nyligen va jag där och tittade på alla vältränade kroppar och suktade efter en sådan och blev inspirerad av dom

En annan shoutout

Min insta: malinsasha







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0