Invägning

Inte vägt mig på några veckor så va lite läskigt nu efter juletider där jag verkligen frossat. Men jag har gått ner ytterligare och väger nu 56.2 kilo. Tror jag vägde 57 innan graviditeten.
Men om jag äter nyttigt i några veckor får jag snabba resultat, jag kan gå ner väldigt fort om jag vill och jag går inte upp så snabbt. Fast det kändes som jag gick upp fort under graviditeten, jag la ju på mig rätt mkt fett då. Men samtidigt kunde jag inte träna något så det påverkade nog mycket. 

Men kan ändå inte säga jag har haft tur som gått ner alla mina gravidkilon och kommit där jag är idag. Ligger väldigt mycket jobb och planering bakom. Men jag älskar träna så för mig känns det inte som jag kämpat.
 
På senaste tiden har det känts som jag ligger still i min utveckling. Pga att jag inte kan träna det jag vill. Ryggen gör fortfarande ont så kan inte göra alla övningar. Knäna värker vid ansträngning osv. Får se vad jag tränar idag. Kanske kör ben och rumpa men skippar hipthrust. Sen blir det mkt cardio som vanligt :) Jag har börjat titta på viaplay när jag kör crosstrainern och då går det ju mycket fortare :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0