1 JANUARI

Jahapp slut på onyttigheterna och fokus på att fettförbränna och behålla mina muskler. En liten minideff för att få fram musklerna lite mer. Sen blir det att fokusera på att bygga igen och sen en mer seriös deff innan sommaren om jag känner behov av det. Men saken är att jag ganska lätt kan få mina muskler at synas. Sålänge man blir av med det mesta av fettet så kommer ju musklerna fram. Så jag känner inget stort behov att bygga stora muskler. Men rumpan är nåt jag vill bygga på och få större. Annars vill jag mest framhäva det jag har och bli starkare. Så bulka är inget för mig, skulle säkert lägga på mig endel fett då och inte bara muskler. 
 
Nu när jag ska äta bättre än vad jag har gjort hittills så kommer jag skriva ner exakt vad jag äter här varje dag.
Det kommer även hjälpa mig för jag vill ju inte göra mig själv besviken, och när man skriver ner det så ser man allt konkret vad man stoppar i sig. Men jag kommer ta en liten påse naturgodis på helgen då jag ändå kommer ligga på ett underskott.
 
 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Hade själv tänkt deffa lite men problemet för mig är att jag har ingen aning hur man görHar du tips på hur man ska äta?
Ska man göra mer kondition under deffperioderna än vad man annars gör?
Och en sak som jag har svårt för, hur håller man energin uppe om man deffar, för vad jag förstått så ligger man på kaloriunderskott, men hur fasiken orkar man hålla igång då?
Jag är fullt aktiv från 04 på morgonen till 20-21 på kvällen.
Jag vill lixom inte skada min kropp och hålla på med ohälsamma saker, men jag vet inte hur deff är på det sättet?
Du kanske vet :) Verkar mycket mer insatt än mig :P

Svar: Jag är egentligen inte heller så insatt i just deff och sånt. Men det betyder att man vill definiera musklerna genom att behålla musklerna samtidigt som man förlorar fett. Här är ett bra inlägg om deff och vad man ska tänka på:

http://sofilindberg.myshowroom.se/vad_innebar_deffr/

Man kan fortfarande äta kolhydrater så man har energi, bäst att äta kolhydrater innan träningen och sen mindre efter träningen. Man behöver inte ligga mkt i underskott, räcker nog med -500kcal.
Huvudsaken är att få i sig mkt protein så musklerna inte bryts ner. Jag kommer äta mkt grönsaker, broccoli, blomkål, kvarg, ägg, proteinpulver, quorn, torsk och äta nyttiga fetter.
Jag kommer ju lägga upp exakt vad jag äter så då kanske du kan få lite inspiration :) sen är de vanligast man lägger in mer cardio också men viktigt man fortsätter med styrketräningen.
Malin

2014-01-01 @ 13:20:09
URL: http://boobluscious.blogg.se
Malle

Roligt att du kommer lägga upp vad du äter om dagarna. Alltid inspirerande.

Svar: Ja då ser man ju allt svart på vitt :) men det kommer bli rätt likt de jag ätit hittills fast mindre onyttigheter :)
Malin

2014-01-01 @ 14:56:46
Malle

Okej, du äter så mycket gott vad det ser ut. Så det blir väl ingen värre pärs för dig? :) Men räknar du maten eller hur mycket har du kommit fram till att du vet att du ska äta för att minska kilo?

Svar: Ja jag tycker ju allt jag äter är gott så det blir ju inte så svårt att hålla :) värre är det med alla frestelser på helgerna.

Jag använde appen shape up innan så vet ungefär hur mkt allt innehåller. Sen har jag minskat lite i vikt hela tiden så det betyder jag redan ligger på ett underskott. Men vet inte exakt hur mkt. Men jag äter tills jag blir mätt och kommer äta av det min kropp mår bra av :)
Malin

2014-01-01 @ 15:08:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0