Lactulos

Igår gav vi Vincent lactulos och ska ge han igen idag. Han är verkligen SUPERhård i magen och får jätteont varje gång han försöker pressa. Det va väl lite lösare igårkväll men inte mycket. Jag hoppas verkligen han kan få ut allt snart. Men om det inte blir bättre efter den andra dosen lactulos ska vi köpa microlavemang som hon tipsade om på sjukvårdsupplysningen. Inte kul att se när han har ont. Han har ju blöjeksem på det och massa blåsor.

Han sover ändå bra på nätterna, kan vakna en gång för att äta bara. Men det beror nog på att vi inte gett han nån gröt eller pure nu när han är så hård då det beror på det. Det va när jag väl ökade gröten han blev hård. Så jag får försöka vänja han på nytt och kanske ta en annan gröt och ge han mer vatten. Men det finns ju såå stort utbud på barnmat. Tex gröten finns ju i massa sorter. Vilken bör man ta? Vi har gett han banangröt och mild fruktgröt från semper.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Fanny

Jag ger min fem månaders dotter 5 ml om dagen, märkte resultat efter tre dagar. Innan det hade hon inte bajsat på 14 dagar. Kör på med lactulos, nu bajsar hon varje dag. Lycka till!

Svar: Vad skönt att höra. Man får kanske ge det nån dag iaf. Vi ger med 5 ml. 14 dagar är mkt, antar det kom en hel del när de släppte :P
Malin

2014-01-19 @ 11:25:18
URL: http://www.nattstad.se/fagervalls


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0