LG smart led tv

I söndags fick vi upp vår nya tv, eller min pappa fixade det. Hade nog inte klarat det själv :P
Väggfästet köpte jag på ljudcenter.se och tvn från sibas hemsida. Tycker det är supersmidigt att det är en smarttv och man bara kan gå direkt in på viaplay genom wifi. Sen finns det massa spel men då behöver man en speciell fjärrkontroll. Sen kan man gå in på youtube så kan titta på mina youtubeklipp på Vincent där. 

Väggfästet är också superbra för om vi vill titta på tv från matbordet är det bara att trycka på en knapp, kom med en fjärrkontroll om man är lat. Sen går det vinkla in tvn helt mot väggen vilket blir snyggare och tar inte mycket plats. Nu slipper vi ta upp en hel hörna av rummet :)
Nu ska vi bara köpa en annan vit bänk som vi ska ha under tvn då det är så fult med alla sladdarö Behöver iaf ingen tvbänk då vi inte behöver nån boxer och dvd känns onödigt.
 
 
Tittade på min favoritfilm Anastasia :)
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
therese

Gud vad snyggt och smidigt, har länge velat haft nåt liknande, kan du inte snälla skicka mig en länk på vilket stativ det är ni har?
Grym inspirationsblogg för övrigt, fick själv barn för 4 månader sedan och har börjat styrketräna för första gången i mitt liv sedan 3 mån. kommer fortsäta läsa din blogg för att få inspiration:)
[email protected]

Svar: tack vad kul att höra :) Här är länk till fästet vi har: http://www.ljudcenter.se/12-webbutik/produkt-764-lava-mmotion-swing-lrm901l
Väldigt smidigt att man kan välja helt i vilken vinkel man vill ha tvn och bra om man har en stor tv. Tror den räcker till upp till 130cm bred tv.

Lycka till med din träning! För mig har styrketräning räckt för att gå ner mina gravidkilon :)

Malin

2014-01-09 @ 14:42:18
URL: http://thereseohlander.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0