Morgon inspo

Det är nu jag känner mina resultat från alla timmar på gymet börjar visa sig. Jag tror aldrig jag kommer va klar utan jag kommer hela tiden sätta nya mål. Man ska träna som om det inte finns en mållinje och ha det som ens livsstil, eller ska och ska, det är ju super om man kan göra det till sin livsstil då träning är så bra för hälsan och för välmåendet.
 
"Sorry I can´t. I have to go to the gym"
 
Att ta på sig träningskläderna och köra till gymet är höjdpunkten av min dag. Jag längtar tills jag ska dit. Planerar hela min dag utifrån gymet. Mitt sociala liv är väl lite drabbat, gymet går före. Om jag får välja mellan en utekväll och träna väljer jag träna. Känslan jag får när jag ser mina resultat ger så mycket mer. Det går inte beskriva känslan av att vara fit och att vara stark. När man kommer in till gymet känner man sig som hulken typ och oftast har jag väldigt bra energi och är taggad. Sen är det väldigt kul Danny har samma intresse, han älskar också gymet. Men jag tror jag älskar det lite mer. Det sista jag tänker på när jag går och lägger mig är träning, och det första är Vincent. De är de två sakerna som min fokus ligger på just nu.
 
Jag kanske låter ego men när jag ser mig i spegeln när jag byter om älskar jag det jag ser, jag älskar konturerna som kommer fram, att jag fått magrutor. Det är så nytt för mig för jag har aldrig haft muskler och definitivt inga rutor!
Jag är stolt över min kropp och jag trivs med mig själv så mycket mer än jag nånsin gjort, om man syftar på kroppen, och det är nåt ingen kan ta ifrån mig. Jag hade önskat andra började gilla träning så mycket som jag gör. För jag vet hur svårt det är när man inte riktigt gillar det, när man bara går till gymet för att se bra ut, man inte gillar den nyttiga maten. Det håller inte i längden och man kör inte helhjärtat då. När man inte är insatt i styrketräning och inte vet hur man ska göra så kan det va jobbigt och tufft i början. Men man lär sig med tiden. Följ fitnessbloggar, läs på google och titta youtube så lär man sig mkt om vilka övningar som är bra och hur träningsupplägg kan se ut osv. Alla måste börja nånstans och det har varit nytt för alla.
 
Jag visste inte alls mkt om styrketräning när jag började i somras, men jag hade läst lite träningsbloggar innan och sett hur de tränade. Förstod det är bäst att skriva ned vad man ska träna och köra igenom hela kroppen och inte bara träna det man känner för som jag gjorde innan. Jag tränade ju bara lite maskiner och hantlar och körde igenom hela kroppen på ett pass. Gjorde lixom en övning per muskelgrupp typ och trodde det va så man gjorde.
 
Om du börjar nu och kör helhjärtat med kost och träning medans du älskar utvecklingen kommer du tacka dig själv till sommaren när du ska ta på dig din bikini ;) Gäller bara att få in rutinerna så går det på räls sen. Jag kände mig superduktig när jag åt nyttigt en hel dag innan graviditeten, nu är jag van och inget jag knappt tänker på längre. Jag tränar som jag älskar och jag njuter av maten jag äter så för mig är detta ingen kamp, utan en livsstil som jag älskar.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0