Nästa tattoo

Jag vill bygga vidare min tatuering på revbenen ner till höften där jag idag har en text. Vill inte bara ha några motiv för sig utan vill många motiv ska flyta samman, typ som en sleeve fast på revbenen/midjan. Men jag vet inte om jag vill ha fler blommor och kanske nån text som på bilden nedan eller en ängel. Kanske både och.. Men jag kommer få dela upp tatueringen i flera delar för sist klarade jag precis de två liljorna. Tror inte det gör lika ont som högst upp på revbenen. Eftersom jag redan har blommor tror jag det passar bäst med fler blommor och text, kanske nån annan sorts blomma med? Men jag vill inte bara ha "söta" tatueringar utan jag gillar de mer tuffa som jag tycker änglarna är.
 
 
Och hur snygg är inte denna tatueringen? Har alltid gillat vingar men eftersom min ena skuldra är upptagen vet jag inte var de skulle passa. Visst man skulle kunna göra två små i mitten av ryggen men hade varit snyggast att inte ha stjärnorna då
 
 


Kommentarer
Sara

Har du sett rihannas snygga tatuering framme på magen? Precis under brösten. Svin. Snyggt.

Svar: Hej. Ah den har jag sett. Väldigt snygg med vingarna. Fast det är väl nån egyptisk tjej med. Men bara vingarna hade varit fint :)
Malin

2014-01-12 @ 19:03:17
Elin

Har med varit inne på vingar på ryggen :)

Svar: Väldigt snyggt :)
Malin

2014-01-12 @ 19:51:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0