Rumppass

Ooh jag vill köra slut på rumpan känner jag men har fortfarnade ont i svanken. Det gör inte ont på kvällen men sen när jag vaknar gör det ont igen. Kanske är stel? Får försöka stretcha mkt. Idag är det rumpa, axlar och cardio men får köra några få övningar för rumpan som inte gör ont i ryggen.
 
Jägaren. Denna brukar jag göra där jag håller i en 4-5 kilos viktboll rakt ut. Då tränar man även axlarna och med en vikt kan man luta sig längre ner utan att ramla :) Detta är en statisk övning så man håller kvar i denna positionen så länge man orkar. Bränner väldigt mycket i ben och rumpa! Denna tar mer i rumpan än när man sitter 90 grader mot en vägg som jag brukar göra direkt efter denna övning. Då har jag bollen liggandes på låren.
 
 
När jag kör vader kör jag bara vadpress i 4 set. Men det kanske räcker. Är en maskin jag velat testa länge för vaderna men inte tagit tid att testa den
 


Kommentarer
Emma

Har oxå följt dig ett tag men aldrig kommenterat tidigare , du är sjukt duktig :)
jätteinspirerande blogg !! Har själv en dotter som är drygt en månad yngre än din son och har hittills bara kommit till promenader i träningsväg ;) En kompis pojkvän är PT i stockholm och har en träningsblogg och har oxå precis inlett sin deffperiod , http://ptphilip.se/ , om du inte tidigare läst den så kika in där :)






Svar: Tack så mkt! Men promenader är mycket bättre än inget :)
Tack för länken. Ska kika in där :)
Malin

2014-01-08 @ 17:33:59
Sara

Prova drop-set på vaderna när du kommit igång :) så jäkla sweet!:)

Svar: Ja de får jag testa :) har bara ett problem när jag kör vader är att jag blir typ trött i foten istället. Typ bränner i foten. Förstår inte varför det blir så
Malin

2014-01-08 @ 19:30:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0