Söndag

Söndag är nog min favoritdag i veckan. Det känns som jag kan få mest gjort den dagen, Danny är alltid ledig och gymmet stänger vid 19.00. På lördagar stänger det redan halv 5 så då måste man dra och träna i tid innan man gör massa annat då Danny med ska träna. 
 
Idag ska jag se om jag kan fixa symaskinen, kan inte få undertråden att fästa, nålen vill verkligen inte ta upp undertråden.. Måste sy in mitt tapout linne. Synd de töjjer sig så fort, det va superlitet när jag tog upp det men nu är det väldigt sladdrigt. Blir ofta så med ribbade tyger som är tunna.
 
Snart ska jag iaf iväg och köra nedre rygg, biceps och  cardio. Får se hur många reps jag klarar med 12 kg idag :) Om jag klarar 3-4 är det en bra början, sen får man försöka klarar 5 och öka med tiden :) Man klarar ju oftast en rep till när man tror man inte orkar mer. Mycket är psykiskt hur mycket man orkar och om man har lätt att ge upp när det börjar bli jobbigt.
 
 
Perfekt att jag kan fota mot den vita väggen nu. Har ju inget stativ men Vincents barnstol plus lådan där kattmaten är i blir perfekt höjd ;)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0