Svar del 1

Här kommer första delen av svar på era frågor, ska försöka svara så gått jag kan :) Jag formulerar frågorna lite annorlunda så de inte blir så långa :)
 
 
Har du minskat mycket på kolhydrater? Var kan man äta istället som komplement? Väger du din mat?
Svar: Jag har slutat i stort sett med alla snabba kolhydrater såsom vit pasta, bröd, ris osv och just nu äter jag kolhydrater i form av bönor, linser, grönsaker, fiberhavregyn och ibland matvete. Men sen när jag inte vill gå ner mer kommer jag äta mer långsamma kolhydrater som fullkornspasta, potatis och ris innan träning. Troligen ganska snart för känner jag gått ner tillräckligt i fett.
Jag väger inte min mat, just nu under min minideff så skriver jag in allt på ett ungefär i appen shapeup (lifesum).
 
Har du märkt positiv/negativ skillnad på brösten efter graviditet/viktnedgång? Har du haft db?
Svar: Brösten har som tur va inte påverkats så negativt trots alla omständigheter. Det som ändrats är att de blivit lite naturligare då de tappade lite av formen upptill efter graviditeten och sen fick jag lite db på ena bröstet. Bristningarna har blekts mkt och inget jag lägger märke till längre, även bröstvårtorna har ljusnat till sin normala färg. (De blev väldigt mörka under graviditeten).
 
Tror du bristningar är genetiskt eller pga nåt annat?
 Hade du några innan Vincent?
Svar: Jag tror bristningar är genetiskt till stor del och de har även med hormoner i kroppen att göra. Bristningar får man när man har en sämre hudkvalite och den tror jag inte går påverka sådär supermkt. Men alltid bra att smörja sig så gör man det man kan och försöka äta bra så kan det ju hjälpa lite. Jag har några bristningar vid höfterna, men syns knappt nåt. Fick de när jag började med ppiller och sen fick jag massa vid brösten under graviditeten. Har fått alla mina bristingar pga hormoner. Så vissa är kanske mer känsliga mot hormoner som på nåt sätt påverkar huden.
 
Hur lång är du?
Svar: Jag är 168cm
 
Är det jobbigt när Danny börjar jobba så tidigt och då lägger sig väldigt tidigt?
Svar: Jag ser det mer som positivt då han är hemma innan 14.00. Då hinner vi båda träna och fixa saker utan stress. Sen på fredagar är han hemma redan vid 11.30 så det är skönt han är hemma så pass mkt.
I början när Vincent la sig sent va det rätt jobbigt när Danny va trött och ville sova vid 20.00. Men nu när han somnar vid 20.00-21.00 så är det inga problem. Däremot är det drygt på helgerna för man hinner knappt titta färdigt på postkodmiljonären innan han somnat i soffan :)
 
Från vems sida kommer Vincents smilegropar?
Svar: Jag tror det kan komma både från mig och Danny. Vi båda har smilegropar men inte lika fina som Vincent då han har så tjocka söta kinder <3
 
Vill du ha max två barn eller skulle du kunna tänka dig fler?
Svar: Just idag känner jag att jag "bara" vill ha två. Vissa dagar kan jag känna det räcker med en. Har aldrig varit en person som känt behov av att bilda en stor familj utan jag känner jag vill kunna fokusera och kunna ge allt för de barn jag har, och destu fler barn destu dyrare och mindre tid har man. Samtidigt skulle det va mysigt med en stor familj med så det kan ändras med tiden. Kan blir en sladdis senare ;)
 
 
 
Svar på resten av frågorna kommer inom kort :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0