Tack

Ville bara säga tack för alla söta komplimanger ni har gett mig. Det gör att även jag blir peppad och påmind om vilken resa jag gjort det senaste halvåret. 
 
Jag läste en gravidblogg som va ungefär som min innan jag fick Vincent. Hon visade sin utveckling och gick ner sina kilon. Det gjorde mig väldigt inspirerad och motiverad att jag med ville få de resultaten. Så jag tycker det är väldigt kul att jag nu kan inspirera andra att få sin drömkropp, mamma eller inte mamma.  
 
Jag är inte superpåläst om träning och kost så jag kan ha fel ibland. Men försöker läsa på om de saker jag tipsar om i bloggen. Men jag har alltid gjort det som funkar för mig, det kanske inte funkar för alla men för mig har mitt sätt att träna och äta gått väldigt bra. 
Men alla kanske inte kan börja träna 5-6 dagar i veckan direkt, det kanske räcker att träna 3 gånger i veckan. Eller så kanske kroppen svarar bättre på cardio än styrketräning, mer eller mindre mat osv.  Så man får testa sig fram. Finns inget som är rätt eller fel. 
 
Tyckte de va svårt när jag började styrketräna när man läste olika överallt. Ena pt:n sa man inte bör träna mer än 3 dagar i veckan, en säger man kan köra samma muskler varje dag medans andra säger de behöver vila, man får inte äta för mkt protein, medans man läser på annan sida man kan äta hur mkt protein som helst. 
Så man får ta mkt av infon med sunt förnuft och köra det som funkar för en själv :)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0