Träningsvärk

Idag skulle jag egentligen köra rumpa men har fortfarande en sjuk träningsvärk så ska köra axlar, mage och cardio istället. Men har redan kört rumpa två gånger under en vecka. Men eftersom det är den jag vill bygga mest på så måste den köras hårt :P Men kommer köra mer seriöst sen när jag äter mer så den har nåt att växa på. 
 
Är rätt seg idag med för jag har haft svårt att somna de senaste dagarna. Jag är skittrött när jag ska sova men kan inte somna. Igår drog jag mig i ca 2 timmar innan jag somnade. Sen vaknade Vincent vid 5 på morgonen och sen somnade jag om vid 6. Jag har märkt att när jag håller på att somna så andas jag inte riktigt. Det blir lixom såna ytliga andetag och inte dedär djupa.
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Väldigt inspirerande att se din utveckling efter graviditeten . :) jag har själv börjat att träna nyligen , jag vill förbränna & gå ner i vikt men sen börja att jobba med lite synliga muskler. :) eftersom jag är ny på dedär så undrar jag om du kan ge några råd hur jag ska träna för att förbränna bort fett. Ska jag köra mer motion eller kombinera motion och styrka? Hade varit jätte snällt ifall du kan ge några råd .
// Johanna

Svar: Hej! Vad kul att höra jag kan inspirera :)
Mitt bästa tips är att köra så mkt styrketräning som möjligt och om du kör cardio gör de efter styrketräningen och inte innan så du orkar lyfta tungt. Destu mer muskler du har destu bättre fettförbränning får du. Så om du ska välja mellan ett cardio eller styrkepass är styrkepasset mer givande :) då bränner du fett, blir tajtade och starkare på samma gång.
Viktigt du äter mkt protein, speciellt efter träningen och det räcker att köra igenom kroppen en gång i veckan. Så gör gärna ett schema vilka muskler du vill köra den dagen. De bör vila minst 48 timmar innan du kör samma muskler igen :) lycka till!
Malin

2014-01-15 @ 15:52:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0