Utmattad

Fullt upp hela dagen. Skottat hela uppfarten = lika mkt snö där igen, hämtat paket = ett par ursnygga byxor, tränat 2 timmar = fick rumpan att bränna som f*n, varit på tippen och sen haft Vincent resten av tiden. 

Ska laga mat till Vincent snart och även mat till mig. Är utsvulten efter allt jobb idag, kanske ska unna mig nåt smaskigt ikväll?:)



Väx rumpa!
Körde bulgariska utfall med vikter idag, det är en superbra övning men jag har svårt med balansen och foten som ligger på bänken gör lite ont när man går ner. Om nån har bra tips på tekniken så tar jag tacksam emot det :) 
Blev även gående utfall med stång och sen sträcker jag ut benet rakt ut varje gång jag kommer upp, sen körde jag 3 dropset i maskinen som tränar utsida lår/rumpa och fyfan vad det brände, utfall i smithen, sen mina vanliga rumpövningar, donkeykicks med vikter körde jag sist och då brände det verkligen. Om jag kör den i början måste jag köra så många reps för det ska kännas. 



Kommentarer
Anonym

Vad menar du med sträcker benet rakt ut?

Svar: Lite svårt o förklara. Men när man gör utfall o står rakt upp så skjuter jag bak benet ungefär som när man gör "cablekick". Kan se om jag hittar en video på de :)
Malin

2014-01-29 @ 17:44:24
Anonym

Kan rekommendera att använda Trx lina finns massa bra övningar

Svar: Hej! Använder trx lina ibland, senast i helgen :) men kanske ska testa utfall med trxlina. Bara svårt me balansen xD
Malin

2014-01-29 @ 20:55:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0