Vardagslyx

Igår va ju Dannys sista lediga dag på ett bra tag så vi lyxade till det med en fruktsallad på honungsmelon, granatäpple, banan och apelsin. Till det gjorde jag min proteinglass. Detta va sjukt gott och smakade som en lyxig dessert :) Men trots den inte innehåller något socker och knappt några kolhydrater så innehåller den en massa fett (bra lchf kost om inte annat). Dock bra fetter. Om appen shapeup stämmer innehöll en potion ca 650 kalorier, fast trots detta ligger jag ändå på ett underskott på ca 200kalorier då jag tränat idag.
Ska skriva in i appen shape up igen ett tag så jag har mer översikt vad och hur mycket jag får i mig. Har inte förstått den uppdaterade versionen innan men nu förstår jag :P Men det är bra att se hur mycket gram protein man får i sig, resten är väl rätt irrelevant egentligen sålänge man ligger på ett underskott och att man iaf får i sig både fett och kolhydrater också. För att förbränna fett måste man få i sig fett annars håller kroppen fast vid det.
 
Kokosglass
 
En burk kokosmjölk som stått i kylen ca 1 dygn (är det krämiga man har till glassen och vattnet häller man ut).
2-2.5 dl kokosflingor
1 dl proteinpulver
vaniljpulver eller kakao beroende på vilken smak man vill ha
In i frysen till önskad konsistens
 
 
 
 
På 6 månader har jag gått ner 8 kilo och 8 cm runt midjan plus byggt muskler
 
 
Jag bör iaf inte oroa mig för proteinintaget, fast igår blev det extra mkt då det är proteinpulver i glassen, många ägg till kvällsmat och extra mkt kvarg. Så i vanliga fall ligger jag nog på runt 150gram protein vilket är helt lagom (2.5 gram per kroppskilo). Sen blev det väldigt mkt fett pga kokosen, vill den ska ligga på runt 30%, kolhydrater 30% och protein 40%  av kosten


Kommentarer
MichellMichelle

Du får inte mkt finnar av proteinpulver? Vissa brukar få det och när jag är en av dem som har lätt för att få så är jag lite tveksam med att skaffa det..

Svar: Ne de har jag inte fått några. Nu har jag inte en enda finne och har varit så ett tag :) o jag äter rätt mkt proteinpulver. Men det beror kanske på märke då de kan innehålla lite olika. Jag har body science whey 100.
Malin

2014-01-08 @ 09:02:35
URL: http://bebisimagen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0