Bittra människor?

Jag behöver inte försvara mig för det är inte mitt problem att andra lätt får skeva bilder om andra människor. Men jag säger detta bara en gång i detta inlägg och kommer inte försvara mig mer i eventuella kommentarer om detta. Om ni inte gillar mina bilder som jag lägger upp, varför ta besväret att klanka ner, bara sluta följ, är inte svårare än så. Ni som kommenterat de senaste dagarna hur porriga och störiga mina bilder är förstår jag mig inte på. Jag tittade igenom alla bilder från juli månad, det är lixom fitnessbilder, recept, bilder på Vincent, bikinibilder, formbilder, bilder på min favoritbyxor. Så ja vad är det som stör egentligen? Att jag har former och är stolt över att visa upp dom? Att jag visar min kropp i bikini på SOMMAREN?  Jag lägger inte upp några sexuella eller porriga bilder. Sen är det sommar som sagt, jag går typ i bikini hela dagana. Sen är detta en fitnessblogg, så ja det blir mycket hud, eller ska jag ta på mig en overall och gärna censurera mina former? Tycker ni det då blir en roligare blogg? Mitt fokus på min blogg är träning, tips på övningar, recept, tankar, har ni missat alla de inläggen? Ni låter som jag bara postar massa porriga bilder och inte har nån fitness på min sida? Jäkligt tråkigt efter all tid jag lägger på mina inlägg och alla tips jag ger. De flesta tar betalt för dessa tipsen och råden jag faktiskt ger. Och jag är FULLT medveten om hur media fungerar så ingen behöver läxa upp mig vad gäller det, har bloggat i många år. Att folk ska va så långsökta att tom dra in Vincent. Herregud. Va bittra nån annanstans och sluta läs bloggen om den stör. Jag vet att jag motiverar många tusentals personer och jag har fått väldigt många att börja träna och få de att tro på sig själva, genom mina bilder och råd. 
Så vad ni än säger och tycker kommer jag fortsätta ha en inspirerande blogg med bra fitnessbilder.
Sen har jag rätt stora bröst, jag älskar stora bröst, så med minsta lilla urringning så ser det mkt lättare vulgägare ut. Men jag hade väl aldrig opererat de större om de skulle gömmas, de finns bara där och är en del av mig och inget jag kommer censurera bort. Om jag ska ta bild på mina magmuskler, ja då är mina bröst fortfarande kvar på bröstkorgen och kan komma med i mina bilder, och då är det plötsligt bara fokus på brösten när det faktiskt är mina magmuskler som ska va i fokus. Men om bilden va från revbenen o ner hade ingen klagat. Sen gillar jag mina bröst, jag älskar kvinnans former, jag skäms inte för att framhäva de heller, men jag har aldrig gjort det i nån sexuellt eller porrigt syfte.
 
Så min sammanfattning är, jag är stolt över min kropp, har inga problem att visa det och vad jag åstadkommit, Vincent lär inte skämmas, han lär va stolt, jag hjälper så många varje dag och jag kommer lägga min energi till de som uppskattar min hjälp och min blogg och som inspireras av mina bilder. Att ni måste yttra er att ni ska sluta läsa min blogg för mina bilder rör inte mig, har hellre läsare som uppskattar det jag postar. Och nej det är verkligen inte bara killar som dreglar över mina bilder, ja det är många killar som följer mig på insta men en jäkla massa tjejer och mammor som kommenterar varje dag. Och tro mig, jag tänker igenom alla bilder jag tar, de visas lixom för 60 tusen pers och alla bilder jag postar står jag för 100%. 
Sen dehär missuppfattningarna att jag härmar och tävlar mot "jellydevote" är också så fel. Det är min vän, vi hjälper varandra och ger varandra råd när det gäller sociala medier, vi tränar på samma gym och vi är jäkligt lika i personlighet och smak, har båda gjort en viktresa och samarbetar med samma företag då vi har samma smak. Så ingen härmar nån men vi inspireras av varandra. Sen tror folk automatisk det är den med färre följare i detta fallet somn härmar än en person med mer följare, men nej ingen härmar nån och ja jag ser upp till min vän, världens sötaste person! Men jag är min egen och ni som följt mig vet jag tex posat i spegeln på gymet sen september haha! Jag skulle aldrig snylta på någon annan utan jag är helt min egen så jag hatar ordet härma när jag lägger ner så mkt tid på foton, inlägg osv.
Punkt!

 
 
Här har vi en ren fitnessbild som ni säkert med tycker är porrig, ja då är min kropp väl porrig för er och inte mkt jag kan göra åt om jag inte alltid ska behöva bära en tröja på överkroppen
 


Kommentarer
Johanna

Du har rätt att bli irriterad, ingen har rätt att klanka ner på något du lägger upp! Du kan ju inte hjälpa att du är "porrigare" än andra, som kanske är avundsjuka på dig men inte är tillräckligt engagerade för att träna och må bra själva ;) jag har följt dig länge och tycker du är grym, och när någon är "bättre" än en själv så har man egentligen två val, klanka ner på den andra och fortsätta ogilla sig själv, eller inspireras att bli en bättre och lyckligare människa :) Jag väljer att inspireras! Och självklart ska man få visa och skryta lite med något man betalat många tusenlappar för, i andras fall kanske det är kläder, inredning eller en bil, för dig är det dina bröst och det är bara sjukt bra att du är stolt över din kropp och allt annat du har åstadkommit under det senaste året, det gör du helt rätt i!

2014-07-26 @ 09:41:45
Michaela

Har börjat följa den här bloggen och IG-kontot ganska nyligen ochni som kommenterar här borde SKÄMMAS! Vet ni överhuvudtaget vad träningsformen "fitness" innebär? Uppenbarligen inte! Gör er själva en tjänst och ta reda på fakta innan ni pratar om sådant ni inte känner till. Fitness innebär, som redan påtalats, att man visar en hel del hud eftersom det handlar om att visa upp sin kropp ur ett träningssammanhang. Detta gäller BÅDE killar och tjejer inom fitness. Detta tillhör tränings-/tävlingsgrenen och är absolut inget konstigt. Att ni dom följer här och på IG väljer att enbart haka upp er på att man ser ett par bröst i bh/träningstopp/bikini säger så otroligt mycket mer om er än om den som lägger upp sina bilder.

Jag följer oerhört många fitnesskonton på IG och jag kan lova er att ett flertal av de manliga kontona består ENBART av spännarbilder, vilket gjort att jag slutade följa dem eftersom jag är ute efter tränings- och mattips, inte bilder på killar som spänner i tid och otid. Som redan påtalats här i bloggen så tar många fitnessutövare betalt för att dela med sig av träningstips mm, något som jag personligen uppskattar att man inte gör här.

Ang kommentarer på IG: den enda som ska skämmas är mannen som sitter och skriver massa snuskig skit i skydd bakom datorn. Detta är den personens ansvar, ingen annans.

Slutligen, ni som sitter och kommenterar under "Anonym"; vilka oerhört sorgliga och patetiska människor ni måste vara som inte ens kan stå för vad ni tycker. Gör oss alla en tjänst och sluta följa bloggar eftersom ni uppenbarligen inte kan hantera vanlig vett och etikett på nätet. Detsamma gäller er som sänker er så lågt att ni drar in ett barn i diskussionen, SKÄMS PÅ ER!

MALIN: Du är en enorm inspirationskälla, inte minst för oss som fått barn och på köpet lite nya kroppsformer här och där ;) Vilka otroliga resultat du gjort i din träning. Du verkar så otroligt fin tillsammans med din son och jag hoppas verkligen att du vet att det är många som håller med mig i det jag skriver. Alla bloggare har haters men försök lägga dessa människor till sidan och tänk på oss som faktiskt uppskattar det du gör, dina tips & råd och dina INSPIRERANDE (vilket inte är samma sak som porriga ifall någon blandar ihop dessa uttryck) bilder. Amazing work!
Jag älskar kvinnliga former och därmed också det faktum att min boobs blivit större efter graviditeten *tummen upp* Nu längtar jag bara efter att få se lite tydliga träningsresultat också ;)

2014-07-26 @ 10:32:38
quinnofheels

Haters gonna hate. Det bara är så ju.
Du är grym och du vet om det.


Bra du tog upp det i alla fall :)

2014-07-26 @ 10:36:26
sara

Hahaha ren avundsjuka,kan du inte kolla ip adresserna på dom som är bittra på din blogg? skulle inte förvåna mig om många av de negativa inläggen kommer från en och samma,tyvärr inget ovanligt på bloggar. Sett andra som kollat adresserna o sett att en o samma komentera flitigt under olika namn,så pinsamt asså har man inget bättre för sig än att bry sig o gnälla på andra? Det är precis som du säger bara att sluta följa o läsa är inte svårare än så:) stå på dig du är grymt duktig och tyvärr så sticker det i ögonen på vissa.

2014-07-26 @ 11:43:40
Malin Borås

JÄTTEBRA skrivet! Du har rätt, Vincent kommer bara vara stolt! Fortsätt vara stark!
Om du någon gång undrar vem "Malin Borås" är så heter jag malinandreao på IG, bara för att få ett ansikte, inget för att du måste följa! =) Trevlig helg nu!

2014-07-26 @ 12:27:26
Emilie

Du ska vara stolt!! Andra är bara avundsjuka!!

2014-07-26 @ 12:39:07
Mikaela

Jag är en av alla som inspireras utav dig och kollar gärna på dina bilder och hoppas på att kunna komma någorlunda nära dina resultat! Sen ska jag väl erkänna att jag också svurit över hur jävla snygg du är,just för att jag är avundsjuk (aldrig kommenterat något dumt eller elakt, utan hålla det för mig själv ;)). Du ska vara så stolt över vad du har åstadkommit, det är inte enkelt att ta sig dit! // Big fan over here! Keep up the good work

2014-07-26 @ 16:46:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0