Celluliter

Jag fick väldigt mycket celluliter under min graviditet, mest på benen men även på armarna. Va rädd jag aldrig skulle få bort dom.  Men nu har jag inga kvar, förutom på skinkorna om jag spänner dom :) Men alla har mer eller mindre celluliter. 
Det finns inga krämer eller mirakelkurer för att få bort det. Utan träning och bra kost är det som hjälper. Att gå ner i fett kommer att minska det, det gjorde det iaf för mig. 
Så det kan va skönt att veta de går göra nåt åt :) 
 
 

 
Ive got a lot of cellulites when I was pregnant, most on my legs but also on my arms. I remember that I was very afraid that I never could get rid of them. But now are all gone, just have little on my bum but thats all.
The only way to dicrease cellulites is healthy diet and exercise, no miracle cure or lotions going to do that for you.
 




Kommentarer
Anonym

Vad bör man då äta och träna för att få.bort dessa celluliter? Skulle.behöva alla tips o råd.;)

Svar: Det finns inte ett sätt att göra det på :) Men de gäller att gå ner i fett, det brukar va de mest effektivaste. Kosten är viktig, undvik socker så mkt som möjligt, snabbmat, dåliga fetter, vitt mjöl osv. Ät mkt protein. Kvarg, ägg,kött, fisk, bönor, linser, grönsaker är exempel på bra råvaror. Försök inte äta massa feta såser då e har massa kalorier.
Jag tränar styrketräning 5 dagar i veckan och försöker äta som ovan så mkt som möjligt :)
Malin

2014-07-05 @ 19:24:37
Marge

Det hade varit jättekul om du vill lägga upp ett inlägg nån gång om bara rumpa :D
Har lärt mig jättemycket hittills om rumpan men det finns så mycket på nätet som man inte vet som nybörjare ifall det stämmer eller ej.
Man är så rädd som nybörjare att rumpan kommer att försvinna.. T.ex. när märker man att celluliter börjar försvinna och funkar verkligen squats så bra som alla säger?
Finns så mkt på nätet som säger det ena och det andra..

Svar: Jag förstår vad du menar. Innan jag började träna läste jag på mkt. Stod olika överallt om hur man bör styrketräna. Så man får testa sig fram vad som funkar för en själv. Jag kan definitivt göra ett mer ingående inlägg om rumpan o ta upp mina favoritövningar :) men de är riktigt svårt att bygga en rumpa större. Tar lång tid. Squats ska va den övning som förbränner mest av alla övninger/rep, squats tar i stort sett hela benen. Men jag gör sällan den övningen då jag inte känner nån kontakt med rumpan som de andra övningar jag kör :)
Malin

2014-07-05 @ 20:38:35
Marge

Jag kom att tänka på dig igår när jag var på gymmet och hörde 2 tjejer prata och den ena sa att hon inte kör styrketräning som har med rumpan att göra för det gör den mindre.. Jag är på dag 6 vad gäller att vara ny i gymmet och kan tänka mig att det finns en hel del drös med tjejer som är lika förvirrade som mig..
Sen sägs det så mkt om mat och att det också kan påverka en del :/
Fortsätt som du gör med bloggen! Ser fram emot fler inlägg :)

Svar: Tack så mkt, kul du gillar bloggen! Ja de är tråkigt när så många tränar helt fel. Därför många ger upp mär resultaten inte kommer. Men de beror oftast på att man gör helt fel.
Att träna rumpan gör den bara större. Man kan inte punktförbränna. Så om man tränar rumpan blir rumpmusklerna större. Om den blir mindre beror de på att man legat på ett ubderskott o kroppen väljer att ta från rumpan, vilket är väldigt inviduellt. Så om man tex tränar armar kan rumpan med blir mindre för de handlar om fettförbränning o var fettet försvinner :D
Malin

2014-07-06 @ 11:55:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0