Contours

Nånting som många missuppfattar när det gäller styrketräning och när man får massa synliga muskler, är att många tror man alltid ser så muskulös ut. Jag går inte precis med magrutor i ett normalt tillstånd eller stora biceps osv om jag inte spänner dom :) Då måste jag bli mycket mer vältränad för magrutorna ska synas hela tiden.
Utan  jag har inte så jättemkt konturer, är väl mest sidmusklerna isf. Så man ska verkligen inte behöva va rädd man ser ut som en man vid hård träning. Har tränat i ett år 6 dagar i veckan och jag kör tungt, och detta är resultatet på mig, inte bulkigt eller manligt nånstans :) Så man stör sig på alla de som säger tjejer inte bör ha muskler, för varför skulle inte vi tjejer ha muskler? De visar bara att våra kroppar är starka och man kan ändå ha kvinnliga former.
Heja kvinnor med muskler säger jag bara! Vi ska ha rätt att va starka lika mkt som killar och det ska inte va fel att visa sina muskler för det ligger mkt jobb bakom de :)
 

 
Something that many people missunderstand when it comes about weighttraining and when you got a lot of muscles/contours on your body, is that some people think that you always looks like that. But I don´t go around with abs and big biceps in a normal state. I must flex my muscles if I want it to show. So you don´t need to be worried that you end up like a man or get bulky. I still have my curves and I love being strong.
So Im tired of all people out there who says that girls not should have muscles. But its nothing wrong with strong women. I cheer every woman out there who work hard for their bodys and I love that its more common that women train weighttraining :)
 
 
Normal state. Hmm, I don´t think I look like a man :)


Kommentarer
sara

Haha nej du ser absolut inte ut som en man: Du har jobbat på grymt bra o du har grymt bra resultat:) Tycker det är så tråkigt att höra att tjejer inte ska ha muskler..Varför inte liksom. Blev så förvånad över mina egna vänner när vi träffades sist (som inte styrketränar) o som samtliga sa att en tjej ska inte vara muskulös. Så tråkigt visst alla tycker inte det är fint smaken är olika men säg inte hur en kvinna SKA se ut utan säg vad du gillar istället. Helt ok att vara smal eller lite rund men muskulös inte lika ok alls enligt väldigt många. Att det kan vara så provocerande till o med för en del. Tråkigt när man hittat ngt man älskar o blir så tråkigt o negativt bemött för det

Svar: Ja förstår precis vad du menar och får höra samma sak. Alla får ha en åsikt och sina egna ideal men man ska aldrig säga att kvinnor ska se ut så eller så. Finns inget ska utan alla har olika ideal :)
Malin

2014-07-14 @ 10:23:24
Anonym

Äsch sluta bry dig om vad andra tycker om dig hela tiden

2014-07-14 @ 10:26:26
Vanessa

Håller med dig, alla får ha en åsikt men tycker inte man ska säga att en kvinnokropp ska se ut si eller så för att vara "kvinnlig" och att kvinnlig är det man ska eftersträva som kvinna.
Alla definierar skönhet och "kvinnligt" på olika sätt, bara för någon tycker det är okvinnligt med muskler betyder det inte i ren fakta att det är okvinnligt...det är bara ett synsätt.

Jag får ofta påpekat att mina bröst är för stora för mig och att det inte är vackert eller kvinnligt... men jag tänker inte bry mig... för jag har min syn på vad jag tycker är vackert, främst på mig själv...enda jag bryr mig om lixom.

Går inte och säger till någon annan hur de ska se ut för att vara vackra eller "kvinnliga" och därför bryr jag mig inte ett skit om vad andra säger om mig.. och du ska inte bry dig i heller. Enda du ska göra är att följa det som gör att du mår bra, skaffa det utseendet som du trivs med... skit i andra och deras åsikter om dig.. bara patetiskt.
En sund person fokuserar på sig själv.. inte på hur andra ska vara.

Svar: Ne precis, håller helt med dig! i andras ögon kanske man har för mkt muskler eller förstora bröst eller vad det nu än kan vara. Men det går inte behaga alla andra hela tiden och vad andra tycker är snyggt, utan alla bör fokusera mer på sig själva och mindre på andra. Så jag förstår inte riktigt varför så många har så stort behov att de måste uttrycka vad som är fel hos andra och hur andra bör se ut. Tänk vad tråkigt det hade varit om alla såg exakt likadana ut :P
Malin

2014-07-14 @ 16:36:28
URL: http://boobluscious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0