Familjetid

Jag och Danny ska försöka prioritera mer tid med varandra, och Vincent med förstås :) Så vi vilar båda fredagar och lördagar och ska försöka träna ihop på söndagar, på så sätt kan vi göra mer ihop. Idag va vi på strandbjörket vid Växjösjön. Varit såå varmt idag, underbart!! Kommer mer bilder senare men bjuder på denna bilden nedan sålänge :) Hoppas ni har en härlig lördagskväll!
 
 

 
Me and Danny, and off course Vincent are trying to do more things together, so me and Dannys have restdays friday and saturday every week. Today we were in the park, have been soo hot today, love it!
I give you this pic today, more pics are coming soon :) Hop you´ll have a nice saturday!
 
 
 


Kommentarer
anki

Bra idé! Vi glömde bort varandra totalt och gjorde slut en månad innan vår son fyllde 2 år. Ett halvår senare kom vi på att vi ville vara med varandra trots allt och bestämde oss för att försöka igen. Nu tar vi oss verkligen tid för varandra och skaffar barnvakt (trots att det är svårt när vi inte har några släktingar på orten) och mår bättre än någonsin:) Lycka till!

Svar: Vad skönt att ni hittade tillbaka till varandra. Det sägs ju att det är flest som gör slut under barndomsåren. Trodde det berodde på sömnbrist osv, men att skaffa barn är väldigt påfrestande för ett förhållande trots man har världens snällaste bebis. fär man lägger allt fokus på sitt barn så ens sambo prioriteras inte på samma sätt. Men ja vi måste försöka få mer egentid :)
Malin

2014-07-06 @ 21:56:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0