Juice

 Jag drack alltid juice innan! Men i de flesta juicer är det massa socker så inte så bra egentligen. Många tror att juice är supernyttigt och dricker massa av det, men då gäller det att välja färskpressad juice och inte BRAVO och de som finns. Har för mig det är ungefär lika mycket socker som i en cola? 
Tog en celsius i smaken jordgubb/kiwi, smakar precis som juice, den är utan kolsyra så perfekt på morgonen med is och bär i! Kände jag behövde piggna till så jag får nåt gjort här hemma! :)
 

 
I always drank juice before my pregnancy, I loved it and drank it every morning. But it is very much sugar in the most juices. So its not that healthy, so choose fresh juice without any sugar.
I took a celsius with the taste strawberry/kiwi and add icecubes and berries, soo yummi! Perfect in the morning cause it isnt any carbonate in this taste.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lena

Vilket bra tips! Ääälskar juice men dricker det typ aldrig pga sockret. Ska prova jordgubb/kiwi. Dricker Celsius då och då men har aldrig provat just den. Thanx!! :-)

Svar: Ja den är supergod! Godast väl kyld och gärna lite bär i ;)
Malin

2014-07-01 @ 21:01:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0